• Business

    Κλουκίνας – Λάππας: Δεν θα προτείνει μέρισμα για τη χρήση του 2023

    • NewsRoom
    Η CEO της Ι.Κλουκίνας - Ι. Λάππας, Βιολέττα Λάππα

    Η CEO της Ι.Κλουκίνας – Ι. Λάππας, Βιολέττα Λάππα


    Ενημέρωση για το οικονομικό της ημερολόγιο παρείχε η Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας, η οποία ταυτόχρονα δήλωσε πως το ΔΣ της εταιρείας θα προτείνει τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2023.

    Ειδικότερα η εταιρεία αναφέρει:  

    Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ -Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΑΕ ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2024:

    1) Ημερομηνία ανακοίνωσης των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Ετήσια Οικονομική Έκθεση) της Χρήσης 2023 (01.01.2023-31.12.2023) και ανάρτησης αυτών στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.klmate.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr): Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

    2) Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη Χρήση 2023.

    Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Διαβάστε επίσης

    Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ: «Ουρά τη κυβέρνησης ο Ανδρουλάκης» – «Παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες ο Κασσελάκης

    GP Ιαπωνίας: Κρύο, βροχή, Φερστάπεν!

    Παπαστεργίου: Τεράστια δύναμη των δεδομένων – Ανάγκη η ασφαλής αποθήκευσή τους



    ΣΧΟΛΙΑ