• Business

    Kiko Milano: Ετοιμάζεται για είσοδο στην Κύπρο – Έρχονται τρία νέα σημεία στην Ελλάδα

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Ο επιχειρηματίας, Σαμι Φάις Καλογήρου του Ομίλου Fais

    Ο επιχειρηματίας, Σαμι Φάις


    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο του Σάμι Φαις για την επέκταση του δικτύου της Kiko Milano στην ελληνική αγορά.

    Παρά τις δυσκολίες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το λιανεμπόριο από την πανδημία, ο έμπειρος επιχειρηματίας ετοιμάζεται να ανοίξει μέσα στους επόμενους μήνες τρία νέα καταστήματα της ιταλικής μάρκας καλλυντικών σε Γλυφάδα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σημεία σε Γλυφάδα και Πάτρα αναμένεται να υποδεχθούν το κοινό μέσα στο καλοκαίρι σε κεντρικά εμπορικά σημεία των δυο πόλεων ενώ το νέο κατάστημα στη συμπρωτεύουσα θα στεγασθεί στο εμπορικό κέντρο «One Salonica», ιδιοκτησίας Σάμι Φάις, με την έναρξη λειτουργίας να τοποθετείται το προσεχές φθινόπωρο (με πιθανότερο μήνα τον Οκτώβριο).

    Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η παραπάνω κίνηση έρχεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση που συγκεντρώνουν τα προϊόντα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία κερδίζουν την προτίμηση του γυναικείου κοινού και στην Ελλάδα.

    Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή λειτουργούν τρία καταστήματα Kiko Milano στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens» στο Μαρούσι, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και μέσα στο κατάστημα της Notos Com (Pop Up Store) στην οδό Τσιμισκή, επίσης στη Θεσσαλονίκη.

    Η Κύπρος

    Στα σκαριά βρίσκεται και η είσοδος στην αγορά της Κύπρου το προσεχές φθινόπωρο, με το άνοιγμα δυο καταστημάτων, εκ των οποίων το ένα στη Λευκωσία στο εμπορικό κέντρο «Nicosia Mall» και το άλλο στη Λάρνακα στο Metropolis Mall.

    Να σημειωθεί πως ο όμιλος Fais ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Kiko Milano για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ρουμανία και την Βουλγαρία, με απώτερο στόχο τη δημιουργία δικτύου περίπου 40 καταστημάτων σε ορίζοντα 8ετίας.

    Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα λειτούργησε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 στο δεύτερο όροφο του «The Mall Athens» στο Μαρούσι. Η ΚΙΚΟ Milano ιδρύθηκε το 1997 από τον όμιλο Percassi στο Μιλάνο, και στο τέλος του 2019 αριθμούσε δίκτυο 900 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι νέες κινήσεις του Λάμπρου, γιατί ο Σαράντης αρνήθηκε 600.000 ευρώ και γιατί Ιντρακόμ – Ιντρακάτ είναι talk of the town

    Όμιλος Φάις: Ξεπέρασε τις προσδοκίες το e-shop της Kiko Milano

    KIKO MILANO «Dolce Diva» Limited Edition συλλογή: Αγκάλιασε το εσωτερικό σου είδωλο!



    ΣΧΟΛΙΑ