ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2025 εξέδωσε η ΚΕΚΡΟΨ.
Κύκλος εργασιών: Οι πωλήσεις για το Α’ εξάμηνο του 2025 διαμορφώθηκαν σε € 2.065 χιλ. έναντι € 505 χιλ. στις 30/06/2024. Η αύξηση των πωλήσεων οφείλεται στην πώληση ενός στρέμματος του οικοπέδου ΟΤ 133 έναντι της πώλησης του 50% του διαμερίσματος που διέθετε η Εταιρεία στην οδό Περσέως 1-3 την συγκρίσιμη περίοδο.
Κέρδη/ (Ζημία) προ φόρων: Η ζημία προ φόρων για το Α’ εξάμηνο του 2025 ανέρχεται σε € 674 χιλ. έναντι ζημίων € 922 χιλ. της προηγούμενης περιόδου. Η τρέχουσα περίοδος έχει επηρεαστεί αρνητικά από πρόβλεψη απομείωσης των ακινήτων προς διάθεση ποσού € 388 χιλ., ενώ στην συγκρίσιμη περίοδος η αντίστοιχη απομείωση ήταν € 500 χιλ. Χωρίς την επίδραση από την αναγνώριση των απομειώσεων τα αποτελέσματα προ φόρων της τρέχουσας χρήσης θα ήταν ζημία € 286 χιλ. και της συγκρίσιμης περιόδου θα ήταν ζημιά € 422 χιλ.

Διαβάστε επίσης
Έλον Μασκ: Επένδυση 17 δισ. δολαρίων για να φέρει σήμα κινητής τηλεφωνίας παντού
Apple: Οι αγοραστές του iPhone 17 παρατηρούν γρατσουνιές στο Blue Pro και το Black Air
Real Consulting: Πάνω από 50,8% το ποσοστό του Νίκου Βαρδινογιάννη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βάντεφουλ: Το Ιράν να εγκαταλείψει το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Παρουσίαση στα Γιάννενα
- Ιράν: θεσπίζει νέα Aρχή που θα εγκρίνει τη διέλευση πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ, λένε ιρανικά μέσα
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Σύσκεψη φορέων για το ενδεχόμενο κλείσιμο της βάσης της Ryanair
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.