• Kaizen Gaming: Στο top 5 των Best Workplaces in Europe με επίκεντρο τον άνθρωπο

    Στην Kaizen Gaming, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία GameTech, το πάθος των ανθρώπων αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία της

    Τι συμβαίνει όταν τα μέλη μίας ομάδας μοιράζονται κοινούς στόχους και γιατί η Kaizen Gaming έχει ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο;

    Οι Kaizeners, παλιοί και νεότεροι, δίνουν εμπράκτως την απάντηση: γιατί στην Kaizen Gaming, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία GameTech, το πάθος των ανθρώπων αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία της.

    Με έδρα το Μαρούσι, το Kaizen Campus, ένας πρωτοποριακός χώρος γραφείων, θέτει νέα standards στον χώρο εργασίας και προσφέρει στους Kaizeners μια μοναδική εργασιακή εμπειρία. Άλλωστε τον Σεπτέμβριο του 2023 η Kaizen Gaming αναδείχθηκε ως ένα από τα Best Workplaces in Europe.

    Ειδικότερα, στα Best Workplaces in Europe 2023 συμμετείχαν εταιρείες από 21 ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο), με την Ελλάδα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσω της Kaizen Gaming.

     

    Έχοντας ως αφετηρία την αξία του #oneteam, το πολυπολιτισμικό περιβάλλον έχει καταρρίψει τα σύνορα στη συνεργασία των ανθρώπων της εταιρείας.

    Όπως αναφέρει και ο Πέτρος, Country Manager Greece, «Οι ομάδες πετυχαίνουν όταν έχουν εμπιστοσύνη, πάθος και ξεκάθαρο στόχο». Βέβαια, η μοναδική κουλτούρα συνεργασίας δημιουργείται μέσω των διαδικασιών διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα, όπως και μέσω της συνεχούς επικοινωνίας των τμημάτων, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

    Το κλειδί της επιτυχίας της Kaizen Gaming

    «Τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που οδηγούν μια ομάδα στην επιτυχία είναι η διαφορετικότητα, η επικοινωνία και οι ξεκάθαροι στόχοι», μας επιβεβαιώνει ο Κωστής, Display & Programmatic Lead, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας που έχουν επιλέξει ως ευκαιρία καριέρας μία συνεργασία με την Kaizen Gaming.

    Η Kaizen Gaming τον Οκτώβριο 2022 αναδείχθηκε ως Great Place to Work σε πέντε χώρες: την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την  Τσεχία. Αποκορύφωμα αυτής της διάκρισης είναι και η αναγνώριση της εταιρείας ως μιας από τις top 5 Best Workplaces στην Ελλάδα και #2 Best Workplace στην Πορτογαλία, από τον οργανισμό Great Place to Work.

    Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Με παρουσία ήδη σε 14 αγορές με τα brands Stoiximan και Betano, η Kaizen Gaming στοχεύει έως το 2026 να αναπτυχθεί σε 26 χώρες συνολικά.

    Με επίκεντρο τους ανθρώπους της, η Kaizen Gaming δίνει το ηχηρό της παρών, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες εργασίας για όλους. Γιατί, για την Kaizen Gaming κλειδί της επιτυχίας είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της.