ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τριμερής υπογραφή Προσαρτήματος επί της από 2.2.2022 Σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου, εκπροσωπούμενου από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παντελή Κάπρο και των εταιρειών «Εταιρεία Παγίων ΕΥΔΑΠ» και «Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.».
Αντικείμενο της συμφωνίας αποτελεί η εκτέλεση έργων επί του κλειστού Ενωτικού Υδραγωγείου Μόρνου-Μαραθώνα, Τμήμα Κλειδί-Δαφνούλα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΝ, με την εν λόγω συμφωνία προωθείται η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου αναβάθμισης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος της Αττικής.
Διαβάστε επίσης:
Τι συμβαίνει με τη μετοχή της Alpha Bank;
Χρηματιστήριο: Με ΜΟΗ και Πειραιώς για την ανακατάληψη των 1.270 μονάδων
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν υπογράμμισαν την ανάγκη για ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.