• Business

    Intralot: Στις 10 Οκτωβρίου η αποκοπή δικαιώματος προτίμησης για την ΑΜΚ

    • NewsRoom
    Σωκράτης Κόκκαλης (Intralot)

    Σωκράτης Κόκκαλης (Intralot)


    Ξεκινά η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot καθώς εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας.

    Εγκρίθηκε το Ενημερωτικό Δελτίο της Intralot και ξεκινά και επίσημα η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

    Το Ενημερωτικό Δελτίο αφορά τη δημόσια προσφορά διακοσίων τριάντα δύο εκατομμυρίων επτακοσίων πενήντα οκτώ χιλιάδων εξακοσίων είκοσι μίας (232.758.621) νέων, κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, άυλων μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,30 η κάθε μία (εφεξής οι «Νέες Μετοχές»), οι οποίες θα εκδοθούν από την Εταιρία στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων, με αναλογία 0,626812359123923 Νέες Μετοχές για κάθε μία παλαιά μετοχή της Εταιρίας (εφεξής η «Αύξηση») και με τιμή διάθεσης €0,58 για κάθε μία Νέα Μετοχή, που θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Ρυθμιζόμενη Αγορά Αξιογράφων του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το «Χ.Α.»), με βάση την από 02.10.2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 24 παρ. 1(β) του Ν. 4548/2018, ως ισχύει, και δυνάμει της εξουσίας που παρασχέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο με την από 30.08.2023 Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας της.

    Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

    Διαβάστε επίσης

    Intralot: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο για την ΑΜΚ των 135 εκ. ευρώ

    Τι θα γίνει με το 9% της Alpha Bank, η Τραυλού, τα 50 εκατ. και οι Αγγελόπουλοι, η έκπληξη της Intralot, το ρεζιλίκι του… τραπεζίτη και κάτι συμβαίνει με τον Σπύρο και τη Λίνα

    Intralot: Ο Σωκράτης Κόκκαλης, το χρήμα στην ΑΜΚ και το τελευταίο βήμα για την εξυγίανση της εταιρείας

    ──────────────────                           

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ