• Business

    Intralot: Προς έκδοση ομολογιακού δανείου έως 130 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Σωκράτης Κόκκαλης (Intralot)

    Σωκράτης Κόκκαλης (Intralot)


    Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους, έως 130 εκατ. ευρώ και με ελάχιστο ποσό έκδοσης τα 120 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προχωρήσει η Intralot, η οποία αναμένεται να διαθέσει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, οι ομολογίες θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 130.000 κοινών ονομαστικών ομολογιών της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.» (ISIN: GRC3431242B5), οι οποίες θα προκύψουν από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως €130.000.000,υπό την αίρεση της έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Ενημερωτικού Δελτίου για τη Δημόσια Προσφορά και την Εισαγωγή προς Διαπραγμάτευση και της επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών, σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα έχουν γνωστοποιηθεί από τον Εκδότη.

    Διαβάστε επίσης

    ΟΔΔΗΧ: Προχωρά στην επανέκδοση δύο ομολόγων την Τετάρτη

    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εγκρίθηκε το νέο πρόγραμμα αγοράς ίδιων μετοχών – Οι αποφάσεις της ΕΓΣ

    Coca-Cola: Οι αυξήσεις τιμών έφεραν έσοδα άνω των προσδοκιών το δ’ τρίμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ