• Business

    Intralot: Έρχεται στέλεχος της Ladbrokes να ηγηθεί του Digital Gaming

    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot

    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot


    Σε φάση μετάβασης από τη συμβατική στην ψηφιακή εποχή βρίσκεται η Intralot που ετοιμάζει αλλαγές στην οργάνωση και τη δομή της, με στόχο να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα ανάπτυξης στον ψηφιακό κόσμο. Κι αυτό γιατί έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποστολή στην Κομισιόν και την κατάθεση στη Βουλή του νέου νομοσχεδίου για τις μόνιμες άδειες στο online στοίχημα και η Ιντραλότ ετοιμάζεται να δημιουργήσει την κοινοπραξία με τον ΟΤΕ.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιντραλότ σύντομα θα έχει τμήμα Digital Gaming στο οποίο θα είναι επικεφαλής πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Ladbrokes, με στόχο να προετοιμάσει την εταιρεία για τη δραστηριοποίησή της στη νέα αυτή αγορά.

    Το Digital Gaming αποτελεί, μάλιστα, προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η δημιουργία κοινοπραξίας με τον ΟΤΕ για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις online άδειες.

    Σημειώνεται ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να αποσταλεί για γνωστοποίηση στην Κομισιόν το νομοσχέδιο για τις μόνιμες άδειες online και μετά από τρεις μήνες θα μπορεί να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Intralot: Πώς θα αναπτύξει το αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ- 20 εκατ. EBITDA από το Ιλινόις το 2019

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Regency, ΟΠΑΠ, Ιντραλότ, Stoiximan: Τι λένε για τον Κανονισμό για τις μόνιμες άδειες online τυχερών παιγνίων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mario Kontomerkos (Mohegan): «Με το Ελληνικό θα κάνω την Αθήνα κέντρο του κόσμου»



    ΣΧΟΛΙΑ