• Business

    Intralot Inc.: Επόμενο βήμα το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

    Intracom: Deal με AMICROSS για την πώληση της τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο- Στην Intrakat η κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών

    Σωκράτης Κόκκαλης Intracom


    Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση μετόχων της Intralot, παρουσία του πρόεδρου της εταιρείας, κ. Σωκράτη Κόκκαλη.

    Αφού παρουσιάστηκε η επιτυχημένη συμφωνία με τους ομολογιούχους που δίνει ανάσα στην εταιρεία τέθηκαν ερωτήματα από τους παριστάμενους.

    Σε σχετική ερώτηση μετόχων που βρέθηκαν στο αμφιθέατρο της εταιρείας στην Παιανία, ο κ. Κόκκαλης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Intralot.us κινείται για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

    Συγκεκριμένα, η ερώτηση έγινε από μέτοχο της εταιρείας κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, με τον βασικό μέτοχο και διοικητικό ηγέτη της, Σωκράτη Κόκκαλη να απαντά ότι η προοπτική εισόδου στην Wall Street για την Intralot Inc. είναι κάτι που εξετάζεται.

    Η συγκεκριμένη θυγατρική είναι το πιο ισχυρό χαρτί του ομίλου καθώς από εκείνη προέρχεται το 34,6% των εσόδων και το 51% της λειτουργικής κερδοφορίας του ομίλου. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η θυγατρική της Intralot αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της συμφωνίας Κόκκαλη με τους ομολογιούχους.

     

    Διαβάστε επίσης

    Ιντραλότ: Οι… αθέατες λεπτομέρειες της σύνθετης συμφωνίας Κόκκαλη, με τους ομολογιούχους



    ΣΧΟΛΙΑ