ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ψευδείς αναφορές από το ΚΚΕ, τον γενικό γραμματέα και τα στελέχη του προς το πρόσωπό του, κάνει λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή αναφορές συνδικαλιστών της ΛΑΡΚΟ σε ΜΜΕ.
Σε δήλωσή του ο κ. Σταϊκούρας επισήμανε ότι:
«Παρατηρώ, τις τελευταίες ημέρες, το ΚΚΕ, ο γραμματέας και στελέχη του να αναπαράγουν ψευδείς αναφορές ως προς το πρόσωπό μου.
Έχουν πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι, το προηγούμενο Σάββατο, στην Αταλάντη, προσέγγισα μικρό αριθμό εργαζομένων- συνδικαλιστών του ΚΚΕ, της ΛΑΡΚΟ, και δεν τους απέφυγα. Παρέλαβα ανακοίνωσή τους και ανέφερα τις δυσκολίες που υπάρχουν στις διαδικασίες επιβίωσης της ΛΑΡΚΟ. Κάτι που είναι γνωστό στους ίδιους, σε συναντήσεις μας, τα προηγούμενα χρόνια.
Καμία επιπλέον αναφορά δεν έγινε. Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Άλλωστε, το ύφος και το ήθος όλων μας είναι γνωστά διαχρονικά».
Διαβάστε επίσης:
Χαρδαλιάς: €640 εκατ. από την Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως: «Η Εθνική Κοινωνική Συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για αυξήσεις μισθών και παροχών»
- Santander: Πτώση για τη μετοχή μετά το mega deal στις ΗΠΑ
- Ρωσία: Σοβαρό πλήγμα για τα έσοδα της η διακοπή των αγορών πετρελαίου από την Ινδία
- BofA: Η Ελλάδα παραμένει στις κορυφαίες αγορές, με αιχμή τη ΔΕΗ και τις αποτιμήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.