ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το νέο ράλι (;) των τραπεζών, τα 7 B του Περιστέρη, το νέο big deal του Εξάρχου, ο υφυπουργός που εξόργισε τον Στασινόπουλο, ποιος είναι ο businessman που έδειραν στην Γλυφάδα, το νέο deal του Πατίτσα και ποιος υπάλληλος ενός εφοπλιστή θα πάει φυλακή
Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους της η INTRAKAT με κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Ειδικότερα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 20 και 21 και του άρθρου 7 παρ. 9 του Καταστατικού της Εταιρείας.
2. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας με δυνατότητα περιορισμού ή κατάργησης του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων, σύμφωνα με τα άρθρα 24 παρ.1(β) και 27 παρ. 4 Ν. 4548/2018.
Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας στο Δήμο Παιανίας Αττικής (19ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Κτίριο Β7, Αμφιθέατρο, 2ος όροφος).
Σε περίπτωση που κατά την ως άνω Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 24η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10π.μ. στον ίδιο ως άνω τόπο, χωρίς δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Ο «σοφός της Ομάχα» περνά στη σφαίρα του θρύλου
- Πόλεμος στο Ελληνοαμερικανικό: Οι εκλογές, τα δημοσιεύματα και η απάντηση Σαρακάκη
- Παράθυρο για μείωση των τεκμηρίων – Τα σενάρια για ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς και συνταξιούχους
- Ελίζαμπεθ Πίπκο: Ποια είναι η ωραία ιεραπόστολος του Τραμπ που μόλις κατέφθασε στον ΑΝΤ1
