• Business

    Intracom Telecom: Νέα Πρότυπα στην Αυτοματοποιημένη Διαχείριση Δικτύου με την uniMS R9 Πλατφόρμα της

    Intracom Telecom: Επιτυχημένες πιλοτικές δοκιμές για το WiBAS™ G5 από παρόχους Υπηρεσιών 5G του εξωτερικού

    Intracom Telecom


    H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης R9 της αυτοματοποιημένης πλατφόρμας διαχείρισης δικτύου, uniMS™, η οποία επαναπροσδιορίζει τις δραστηριότητες διαχείρισης στις φάσεις ολοκλήρου του κύκλου ζωής (προγραμματισμός-εγκατάσταση-βελτιστοποίηση-συντήρηση) των ασύρματων δικτύων μετάδοσης και πρόσβασης.

    Οι πάροχοι δικτύου καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών internet (ISPs) μπορούν πλέον να επωφεληθούν από μια σειρά νέων λύσεων, οι οποίες προσφέρουν λειτουργική ευελιξία και δημιουργούν προστιθέμενη αξία μέσα από την αποδοτικότερη διαχείριση τόσο των δικτυακών όσο και των  ανθρώπινων πόρων. Οι λύσεις αυτές διατίθενται μέσω εφαρμογών αυτοματοποιημένης διαχείρισης δικτύου (NLA Apps) και αξιοποιούν τις δυνατότητες της πλατφόρμας για σχεδιασμό ραδιοσυχνοτήτων (RF planning), απομακρυσμένη διαχείριση και επίβλεψη, καθώς και ελέγχου με SDN.

    Διασυνδέοντας τον σχεδιασμό και τη λειτουργία δικτύου σε μια ενιαία οθόνη, το uniMS™ R9 ενισχύει την εμπειρία του χρήστη, καταργώντας τα εμπόδια επικοινωνίας μεταξύ των σχεδιαστών, των διαχειριστών δικτύου καθώς επίσης και των μηχανικών πεδίου, συντονίζοντας τις απαιτούμενες παρεμβάσεις. Επιπλέον, η προσθήκη νέων πελατών σε δίκτυα σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA) αυτοματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω μιας νέας διεπαφής (REST API) μεταξύ της υποδομής OSS/BSS του παρόχου και των αλγόριθμων έξυπνου σχεδιασμού του uniMS™. Η συντήρηση και η διαμόρφωση των αλγορίθμων πραγματοποιείται πλέον από έναν και μόνο ειδικό (RF Planning Expert). Επιπρόσθετα, αρκετές αρχιτεκτονικές βελτιώσεις διασφαλίζουν ένα σταθερό περιβάλλον λειτουργίας με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και απόδοσης.

    Ο Υπεύθυνος Ανάλυσης Δεδομένων, Τεχνητής Νοημοσύνης, Διαχείρισης και Ενορχήστρωσης της Intracom Telecom, Χρήστος Ρίζος, σχολίασε: «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό των Παρόχων Επικοινωνίας. Οι εφαρμογές NLA του uniMS™ αποτελούν το νέο παράδειγμα για το πώς μπορούν να αυτοματοποιηθούν πολύπλοκες εργασίες και διαδικασίες καθ’ όλο τον κύκλο ζωής ενός δικτύου εξασφαλίζοντας πρωτοφανείς αποδόσεις.»

    Η πλατφόρμα uni|MS™ έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε περισσότερους από πενήντα πελάτες, συμπεριλαμβανομένων παρόχων υπηρεσιών επικοινωνίας και εταιρειών δημόσιας ασφάλειας και κοινής ωφελείας στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών υποστηρίζοντας τη λειτουργία σε εφαρμογές Mobile Backhauling, Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης και Απομακρυσμένων Τηλεπικοινωνιακών Υποδομών.



    ΣΧΟΛΙΑ