ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων (Military Design Organisation Approval – MDOA), σύμφωνα με τις στρατιωτικές ευρωπαϊκές απαιτήσεις αξιοπλοΐας (EMAR Part 21).
Ταυτόχρονα, η IDE εκκινεί τη διαδικασία πιστοποίησης από την ΕΣΑΑ, του Χαμηλής Παρατηρησιμότητας Συστήματος μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους “LOTUS”, για την απόκτηση Στρατιωτικού Πιστοποιητικού Τύπου (Military Type Certificate – MTC), σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά κριτήρια πιστοποίησης (STANAG 4671), στο πλαίσιο υλοποίησης του ομώνυμου ευρωπαϊκού προγράμματος.
Η δομημένη και αγαστή συνεργασία της βιομηχανίας με φορείς του Υπουργείου Άμυνας ενισχύει αποφασιστικά την παρουσία της χώρας στην υπό διαμόρφωση ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανική υποδομή και αποφέρει επιχειρησιακά πλεονεκτήματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της και σημαντικά οφέλη για την οικονομία της.
Διαβάστε επίσης
Intracom Defense: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Diehl Defence, με συμφωνία 14,2 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι πρότεινε να συναντηθεί με τον Πούτιν στις ΗΠΑ
- Μαχμούντ Αμπάς: Ανακοίνωσε προεδρικές εκλογές στις αρχές του 2027 – Βουλευτικές από τον Νοέμβριο
- Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου λέει πως ο πόλεμος εναντίον του Ιράν έσωσε το Ισραήλ από την απειλή «πυρηνικού ολέθρου»
- Λευκός Οίκος: Η συμφωνία με το Ιράν θα βάλει τέλος στην ενεργειακή κρίση – Τα «γκρίζα σημεία» για τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.