• Business

    Υγεία: Ορίζει ανεξάρτητο σύμβουλο – Δεν πωλούν μετοχές τα μέλη του ΔΣ

    • NewsRoom
    ΥΓΕΙΑ


    Να μελετήσει τα οικονομικά στοιχεία του ΥΓΕΙΑ, προκειμένου να σχηματίσει ιδία άποψη για το περιεχόμενο της κατατεθείσας δημόσιας πρότασης για το 30%, προτρέπει το επενδυτικό κοινό το Διοικητικό Συμβούλο του ΥΓΕΙΑ.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε.» («ΥΓΕΙΑ») κατά τη συνεδρίαση του σήμερα 27/11/2017:

    Α) Ενημερώθηκε σχετικά με την υποβληθείσα δημόσια πρόταση εξαγοράς μετοχών της εταιρείας ποσοστού έως 30%.

    Β) Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 2 του Ν.3461/2006 αποφάσισε τον ορισμό ανεξάρτητου χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα καταρτίσει έκθεση αποτίμησης για την εύλογη αξία της μετοχής της εταιρείας. Εν συνεχεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τη γνώμη του επί της δημόσιας πρότασης και για το περιεχόμενο της έκθεσης.

    Γ) Έλαβε γνώση της από 24/11/2017 ανακοίνωσης της MIG που αποτελεί το βασικό μέτοχο του ΥΓΕΙΑ, σύμφωνα με την οποία η MIG που κατέχει σήμερα το 70,38% των μετοχών και ασκεί τον αποκλειστικό έλεγχο του ΥΓΕΙΑ δεν προτίθεται να προβεί στην πώληση ουδεμίας μετοχής. Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσαν ότι δεν προτίθενται και τα ίδια να προβούν στην πώληση ουδεμίας μετοχής.

    Σε κάθε περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΥΓΕΙΑ προτρέπει το επενδυτικό κοινό να μελετήσει τα οικονομικά στοιχεία του ΥΓΕΙΑ, ακόμα και με την συνδρομή ειδικών συμβούλων, προκειμένου να σχηματίσει ιδία άποψη για το περιεχόμενο της κατατεθείσας δημόσιας πρότασης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Αποστολόπουλος: O πόλεμος στην Υγεία και το ριψοκίνδυνο σχέδιο του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Αποστολόπουλος: Θέλω το ΥΓΕΙΑ. Η μεγάλη σύγκρουση με Σπυρίδη και Θεοχαράκη



    ΣΧΟΛΙΑ