• Business

    Η Καίτη Κουτσολιούτσου επιστρέφει στη Folli Follie!!!

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Καίτη Κουτσολιούτσου. Τέως Αντιπρόεδρος Folli Follie

    Καίτη Κουτσολιούτσου. Τέως Αντιπρόεδρος Folli Follie


    Η Καίτη Κουτσολιούτσου επιστρέφει σήμερα στη Folli Follie!

    Η πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας αναμένεται να διαβεί το κατώφλι των κεντρικών γραφείων στον Άγιο Στέφανο και να ξαναμπεί στο γραφείο της, για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες καθώς η νέα διοίκηση έχει απαγορεύσει την είσοδο στο «στρατηγείο» της Folli Follie όχι μόνο σε εκείνην αλλά και στον σύζυγο και τον γιο τους.

    Θα μπορούσε να είναι η μεγάλη επιστροφή της Καίτης Κουτσολιούτσου!

    Αλλά δεν θα είναι!

    Της επετράπη η είσοδος και παραμονή στα γραφεία της εταιρείας που ίδρυσε ο σύζυγος της μόνο για λίγο και πάντα παρουσία των νέων εκπροσώπων της Folli Follie και των δικηγόρων των δύο πλευρών. Θα παραμείνει εντός του κτιρίου, στο οποίο πλέον θεωρείται ανεπιθύμητη, μόνο τόσο χρόνο όσο θα χρειαστεί για να μαζέψει τα προσωπικά της αντικείμενα από το γραφείο της και, στη συνέχεια, τα προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από τα δικά τους γραφεία.

    Αυτός ήταν ο όρος της οικογένειας Κουτσολιούτσου -να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα γραφεία τους- για να επιστρέψουν με τη σειρά τους τα αυτοκίνητα που ανήκουν στην εταιρεία αλλά όλο αυτό το διάστημα παραμένουν στην κατοχή τους.

    Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν την άλλοτε αντιπρόεδρο της FF θα συνοδεύσει σήμερα στα γραφεία του Αγίου Στεφάνου, εκτός από τους δικηγόρους της, και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Ο σύζυγος ή ο γιος της…

    Επέστρεψαν τη… «γουρούνα», κράτησαν τις… Jaguar

    Η σημερινή επίσκεψη της συζύγου του Δημήτρη Κουτσολιούτσου στα κεντρικά γραφεία της πάλαι ποτέ πανίσχυρης εταιρείας αποτελεί ένα deal μεταξύ της οικογένειας και των σημερινών διοικούντων της FF.

    «Παραδώστε τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας που παραμένουν στην κατοχή σας», ζητούσε με εξώδικα η νέα διοίκηση.

    «Δώστε μας πίσω τα προσωπικά μας αντικείμενα που παραμένουν στα γραφεία μας και μετά θα σας παραδώσουμε τα αυτοκίνητα», ήταν η απάντηση της οικογένειας.

    Δύο ραντεβού, τοn Μάιο και στις αρχές Ιουνίου, ήδη ναυάγησαν. Για το δεύτερο (στις 5 Ιουνίου) η οικογένεια υποστηρίζει ότι ήταν την ημέρα και την ώρα που η ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία για τις πλαστές οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας πραγματοποιούσε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους στην Κηφισιά.

    Έτσι το deal είχε προσωρινά «παγώσει» και η εταιρεία προχώρησε, πριν από λίγες ημέρες, στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος πατέρα, μητέρας και γιου, κατηγορώντας τους για υπεξαίρεση των οχημάτων.

    Μετά από αυτό, η οικογένεια άλλαξε στάση. Την περασμένη Πέμπτη επέστρεψε στην εταιρεία μία τετράχρονη μοτοσυκλέτα, τύπου «γουρούνα», που κυκλοφορούσε στις Σπέτσες.

    Την περασμένη Παρασκευή επέστρεψε και δύο φορτηγά τύπου βαν, που πρωτοκυκλοφόρησαν πριν από 26 και 12 χρόνια!

    Συνεχίζει να έχει στην κατοχή της τα πιο ακριβά οχήματα, δύο Range Rover και δύο Jaguar. Για αυτά η οικογένεια άσκησε δικαίωμα επίσχεσης. Θα τα επιστρέψει, δήλωσε στην εταιρεία, μόλις της επιστραφούν τα προσωπικά της αντικείμενα.

    Από το περιβάλλον της οικογένειας λέγεται ότι πριν από ένα χρόνο επεστράφη μία Jaguar του 2007 και δύο μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούσαν άνδρες της ασφάλειας. Είναι οχήματα που… αγνοούνται και η εταιρεία συνεχίζει να τα ζητά πίσω.

    Όσο για την πρόταση του Δημήτρη, της Καίτης και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου να αγοράσουν τα αυτοκίνητα της εταιρείας που χρησιμοποιούν, αυτή απορρίφθηκε πριν καν κατατεθεί προσφορά για το τίμημα της εξαγοράς.



    ΣΧΟΛΙΑ