• Business

    Folli Follie: Νέα μήνυση εναντίον της οικογένειας Κουτσολιούτσου – Αρνούνται να παραδώσουν τα εταιρικά οχήματα

    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Δικαστικά μέσα αποφάσισε να επιστρατεύσει για μια ακόμη φορά η νέα διοίκηση της Folli Follie εναντίον της οικογένειας Κουτσολιούτσου, προκειμένου να τερματίσει τις προκλητικές παροχές που απολάμβαναν τα μέλη της με έξοδα της εταιρείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η διοίκηση αναγκάστηκε να υποβάλλει πριν από λίγες μέρες μήνυση κατά των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου, επειδή η τελευταία αρνείται πεισματικά να επιστρέψει τα πολυτελή οχήματα που ανήκουν στην Folli Follie, παρ’ ότι έχουν αποχωρήσει από τις διοικητικές θέσεις που κατείχαν στην εταιρεία. Και αυτό παρά τα συνεχόμενα εξώδικα που έστειλε η διοίκηση, αλλά και τις οχλήσεις των δικηγόρων της.

    Υπενθυμίζεται ότι η νέα διοίκηση μετά τον διορισμό της από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου ότι θα σταματήσει όλες τις παροχές που απολάμβαναν μέχρι πρότινος, μεταξύ των οποίων 16 πολυτελή αυτοκίνητα, την μισθοδοσία 13 εργαζομένων που απασχολούνταν με διάφορα καθήκοντα στην κατοικία του Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, μεταξύ των οποίων ένας σεφ, ένας οδηγός, ένας κηπουρός και κάποιοι άνδρες για προσωπική φρουρά αλλά και οι παροχές που αφορούσαν αγορές για βενζίνη, λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων. Συνολικά, αυτά στοίχιζαν στην εταιρεία περίπου 35.000 ευρώ κάθε μήνα. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για μια εταιρεία που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και δίνει μάχη για να αντλήσει έσοδα.

    Επιπλέον, τους ζητήθηκε να αδειάσουν τα γραφεία τους που βρίσκονταν στον τρίτο όροφο στην έδρα της εταιρείας στον Άγιο Στέφανο και πως θα μπορούσαν να επισκέπτονται την εταιρεία εφόσον έχουν κανονίσει κάποιο ραντεβού και έχει δοθεί η σχετική έγκριση. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώθηκαν και οι φύλακες στην είσοδο των κεντρικών γραφείων ότι δεν επιτρέπεται πλέον η είσοδος στα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οικογένεια επέστρεψε σταδιακά κάποια οχήματα, ωστόσο όχι στο σύνολό τους. Και έτσι, η εταιρεία οδηγήθηκε στην απόφαση να καταθέσει μήνυση για να ανακτήσει τα οχήματα. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η διοίκηση της Folli Follie κατάφερε να δεσμεύσει την πολυτελή θαλαμηγό Phalerope της οικογένειας Κουτσολιούτσου, στην προσπάθειά της να ανακτήσει μέρος της ζημιάς που θεωρεί πως υπέστη από τα μέλη της οικογένειας όσο ήταν στο τιμόνι της.



    ΣΧΟΛΙΑ