• Business

    Η INTRASOFT International «έδωσε τα χέρια» με το EUIPO σε μια νέα στρατηγική συνεργασία

    • NewsRoom
    Αλέξανδρος Μάνος Intrasoft International

    Αλέξανδρος Μάνος, CEO Intrasoft International


    Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία Πληροφορικής, ανακοίνωσε την υπογραφή μιας νέας, σημαντικής σύμβασης με το EUIPO – European Union Intellectual Property Office.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η INTRASOFT θα στηρίξει την εκπόνηση του στρατηγικού σχεδίου του EUIPO μέσα από την παροχή τεχνολογικά προηγμένων IT/software υπηρεσιών. Εκτός από ανάπτυξη νέου λογισμικού και εφαρμογών, η INTRASOFT θα παρέχει και υπηρεσίες συντήρησης λογισμικού (corrective and adaptive maintenance). Στα πλαίσια της σύμβασης, η εταιρία θα αξιοποιήσει τα σημαντικά κέντρα ανάπτυξής της στην Ευρώπη, και θα τοποθετήσει εξειδικευμένο προσωπικό στην έδρα του ΕUIPO στο Αλικάντε της Ισπανίας και σε άλλες χώρες.

    Το EUIPO αποτελεί έναν αποκεντρωμένο οργανισμό της ΕΕ, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα σχετικά με τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματα της ΕΕ που ισχύουν σε ολόκληρη την ΕΕ. Το EUIPO συνεργάζεται, επίσης, με τις υπηρεσίες πνευματικής ιδιοκτησίας των κρατών μελών, καθώς και με άλλους διεθνείς φορείς, προκειμένου να αναπτύξει εργαλεία και διαδικτυακές υπηρεσίες προς όφελος όλων των πολιτών.

    Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Το έργο αυτό αποτελεί πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα της INTRASOFT, λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητάς του. Πάνω από όλα, όμως, καθιστά σαφές ακόμα μία φορά ότι, στον τομέα των υπηρεσιών πληροφορικής στην αγορά της ΕΕ, η INTRASOFT αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Το EUIPO είναι ένας από τους πλέον καινοτόμους οργανισμούς στον χώρο της πληροφορικής στην ΕΕ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους επάνω σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές».

    Σχετικά με την INTRASOFT International:

    Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

    Απασχολεί περισσότερα από 2.000 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.



    ΣΧΟΛΙΑ