• Business

    Η Entersoft παρουσιάζει το Cloud/SaaS λογισμικό διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου WorkLife

    Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO Entersoft

    Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO Entersoft


    Η Entersoft παρουσιάζει το WorkLife, την πιο πρόσφατη εξέλιξη στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου (Human Capital Management – HCM). Με αυτή την κίνηση η Entersoft στοχεύει να εξοπλίσει τις επιχειρήσεις με καινοτόμα εργαλεία για την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και να διευκολύνει τις διαδικασίες των τμημάτων HR και Payroll.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το WorkLife βγάζει τις εφαρμογές HR/Payroll από τα στενά πλαίσια ενός τμήματος HR και δίνει ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα και σε άλλους ρόλους μέσα στην επιχείρηση. Προσφέρει μεταξύ άλλων αυτοματοποίηση των διαδικασιών πρόσληψης (Recruitment Management), οργάνωση των ροών εργασίας (workflows) ενός τμήματος HR, ενιαίο κέντρο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, ψηφιακή κάρτα εργασίας, βελτιστοποίηση ωρομέτρησης, υπηρεσίες πληροφόρησης και εξυπηρέτησης εργαζομένων (Employee Self Service), αυτοματοποιημένη έκδοση μισθοδοσίας, διαχείριση επίδοσης (Performance), εργαλεία αναφορών καθώς και πλήρη συμμόρφωση με την εργατική νομοθεσία. Επιπρόσθετα, αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα ευελιξίας, ασφάλειας και οικονομίας του cloud computing.

    “Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το WorkLife, μία μοναδική ελληνική web/cloud σουίτα εφαρμογών που προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες σε σχέση με τα υπάρχοντα συστήματα Human Capital Management. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ανθρώπους τους, συμμορφώνονται με τη νομοθεσία και βελτιώνουν την εμπειρία των εργαζομένων και των υποψηφίων στελεχών τους. Αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της σταθερής μας δέσμευσης να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για την αγορά επιχειρηματικού λογισμού” δήλωσε ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft.

    Η Entersoft θα παρουσιάσει την σουίτα WorkLife στο 27ο HR Symposium που διοργανώνει η KPMG την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στο Athenaeum Intercontinental Hotel.

    Διαβάστε επίσης

    Σαράντης: Στα 39,3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2023 – Πρόταση για μέρισμα 0,224 ευρώ/μετοχή

    Entersoft: Στο 17,22% το ποσοστό της Olympia Group

    ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας»



    ΣΧΟΛΙΑ