• Business

    Η Apple παρουσίασε το φθηνότερο iPad όλων των εποχών! (video)


    Το φθηνότερο iPad όλων των εποχών παρουσίασε η Apple φέρνοντας επανάσταση τόσο στην τεχνολογία αλλά και στις τιμές που είχαν συνηθίσει να αντικρίζουν οι καταναλωτές στην αγορά. Πρόκειται για ένα τάμπλετ που περιλαμβάνει γραφίδα Apple Pencil και θα είναι διαθέσιμο σε ασημί, χρυσό και space grey χρώμα.

    Στις ΗΠΑ θα πωλείται έναντι 329 δολαρίων στους καταναλωτές και έναντι 299 δολαρίων στα σχολεία ενώ παραμένει άγνωστο αν θα ισχύει η ίδια τιμή και για εκπαιδευτικά ιδρύματα εκτός της Αμερικής. Η Ελλάδα λογικά θα είναι στο δεύτερο γκρουπ των χωρών όπου θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου.

    Δείτε το video παρουσίασης

    https://www.youtube.com/watch?v=ckEnOBpksGs

    Το εν λόγω τάμπλετ είναι εφοδιασμένο με μπαταρία διάρκειας δέκα ωρών, κάμερα οκτώ mega-pixel, και οθόνη Retina 9.7 ιντσών ενώ το βάρος του θα ζυγίζει μόλις 154 γραμμάρια. Οι εφαρμογές δε, διευκολύνουν στο έπακρο ενήλικους και ανήλικους χρήστες. Αναφέρεται απλώς πως θα διαθέτει πάνω από 200.000 εκπαιδευτικές εφαρμογές!

    Ο επεξεργαστής του 64bit A10 Fusion προσφέρει 40% μεγαλύτερη ταχύτητα στην υπολογιστική ισχύ και 50% ταχύτερη επεξεργασία γραφικών για απρόσκοπτο multitasking και διαχείριση απαιτητικών εφαρμογών. Οι κάμερες εμπρός και πίσω προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και δυνατότητα εγγραφής video σε ποιότητα HD.

    «Αυτό το νέο iPad των 9,7 ιντσών παίρνει όλα όσα αγαπά ο κόσμος στο πιο δημοφιλές μας iPad και τα κάνει ακόμη καλύτερα για να εμπνεύσει τη δημιουργηκότητα και τη μάθηση», είπε ο αντιπρόεδρος του Product Marketing της Apple, Γκρεγκ Τζόσβιακ.

    «Το πιο δημοφιλές και προσιτό iPad περιλαμβάνει τώρα υποστήριξη και για το Apple Pencil προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους χρήστες τις προηγμένες δυνατότητες ενός απ’ τα πιο δημιουργικά μας εργαλεία», συμπλήρωσε.

    Η εντυπωσιακή οθόνη του νέου iPad διαθέτει έναν αισθητήρα υψηλότερης ανάλυσης που επιτρέπει τη χρήση του Apple Pencil. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω ψηφιακή γραφίδα – που διατίθεται χωριστά έναντι 125 δολαρίων- για να κρατούν σημειώσεις και να ζωγραφίζουν πάνω στην οθόνη του τάμπλετ σε εφαρμογές όπως οι Notability, Pages, Numbers, Keynote και Microsoft Office. Οι προηγμένοι αισθητήρες της λαμβάνουν υπόψιν τόσο την πίεση, όσο και την κλίση της ακίδας για να παρέχουν μια απόλυτα ακριβή απόκριση και αμεσότητα.

    «Πάντα πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι με πάθος μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Είμαστε βαθιά εμπνευσμένοι από το θάρρος των μαθητών να χρησιμοποιούν τις φωνές τους για να επιφέρουν αλλαγές στην Αμερική. Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σε εργαλεία για εκπαιδευτικούς», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ στην ομιλία του για τη σημασία της εκπαίδευσης πριν την παρουσίαση του νέου τάμπλετ και των εφαρμογών του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων. Οι κινήσεις της εβδομάδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιάλτης οι αυτόματες κατασχέσεις για χρέη στην εφορία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μαύρη εργασία»: Η πρόσληψη θα «κουρεύει» το πρόστιμο έως και 80%



    ΣΧΟΛΙΑ