• Business

    Τι απαντά η Thomas Cook στο mononews.gr για την τύχη των εν Ελλάδι δραστηριοτήτων της

    Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και επικοινωνίας του ομίλου Thomas Cook, David Child


    Πηγές της Τhomas Cook που μίλησαν το mononews αμέσως μετά την κατάρρευση του κολοσσού αναφέρουν πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο επαναπατρισμός των χιλιάδων τουριστών που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα ενώ όσον αφορά στο μέλλον των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων υπογραμμίζουν πως είναι πολύ νωρίς καθώς κανείς δε γνωρίζει πώς ακριβώς θα γίνει η διαχείριση της πτώχευσης και τον χρόνο που θα απαιτηθεί.

    Τονίζουν δε πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τους επικεφαλής των αρμόδιων τμημάτων.

    Επισημαίνουν ακόμη ότι η απόφαση για πτώχευση ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη αφού ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα βρεθεί λύση για έναν από τους πιο ιστορικούς ταξιδιωτικούς ομίλους στον κόσμο.

    Αναφορικά με την τύχη των ιδιόκτητων ξενοδοχείων που διατηρεί ο πρώην αγγλικός γίγαντας Thomas Cook σε Κέρκυρα, Κρήτη, Κω και Ρόδο και το πώς αυτά θα λειτουργήσουν στο μέλλον, σημειώνουν πως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το περίγραμμα της επόμενης ημέρας και ότι οποιαδήποτε εκτίμηση αυτή τη στιγμή είναι πρόωρη.

    Δεν κρύβουν πάντως ότι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμός μεταξύ των περίπου 700 εργαζομένων για το εργασιακό τους μέλλον.

    Να σημειωθεί ότι οι πληρότητες  στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία ξεπερνούσαν τα 90% και υπήρχαν κρατήσεις μέχρι και τον Ιούλιο του 2020.

     



    ΣΧΟΛΙΑ