ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απώλειες καταγράφουν σήμερα τα διεθνή χρηματιστήρια, καθώς οι ραγδαίες εξελίξεις στην οικονομία της Τουρκίας προκαλούν έντονη ανησυχία στους επενδυτές.
Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο υποχωρεί κατά 0,49%, στις 7.629 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημειώνει πτώση 0,48% στις 12.365 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι καταγράφει απώλειες 0,25% και διαμορφώνεται στις 5.401 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε στις 21.857 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,98%, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix υποχώρησε στις 1.684 μονάδες, με απώλειες 2,13%.
Απώλειες κατέγραψε και ο δείκτης CSI 300 (-0,43%, 3.390 μονάδες), όπως και ο Hang Seng (-1,52%, 27.937 μονάδες) και ο Kospi (-1,50%, 2.248 μονάδες) .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νούμερα που τρομάζουν: Πήρε αύξηση 7.552 ευρώ και θα δώσει στην εφορία τα 6.983 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επί ξηρού ακμής η τουρκική λίρα: Κατρακύλα με το «καλημέρα» στην Ασία, οι κινήσεις της κεντρικής τράπεζας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τελευταίες ωδίνες για το ελληνικό δράμα, αλλά τα δύσκολα συνεχίζονται»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Blink Charging Hellas: Διευρύνει τη στρατηγική συνεργασία της με την AVIS
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο (EssilorLuxottica): Ο κληρονόμος της Ray-Ban προτείνει νέα εξαγορά στην οικογένειά του
- Wall Street: Ενισχύονται τα futures, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ και τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple
- ΑΒ Βασιλόπουλος: 500 καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.