• Business

    Η ανάπτυξη, η ανταμοιβή και η αναγνώριση του ανθρώπινου δυναμικού είναι συνώνυμο της People for Business – Ευκαιρίες ανάπτυξης καριέρας στην PfB

    • της Ρεβέκκας Πιτσίκα, CEO της People for Business
    Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business

    Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business


    Η People for Business ιδρύθηκε το 2007 από μία ομάδα εξειδικευμένων στελεχών στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού. Από τότε η πορεία μας είναι σταθερά ανοδική, κατατάσσοντάς την εταιρεία στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

    Ενδεικτικά, το 2012, διακριθήκαμε από την Λέσχη Επιχειρηματικότητας, με το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, ενώ το 2021 η αποκτήσαμε για δεύτερη χρονιά την πιστοποίηση του Great Place to Work®.

    Όραμα μας είναι να είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο των υπηρεσιών του ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντας υψηλού επιπέδου λύσεις που να συμβάλλουν στην επιχειρηματική συνέχεια των πελατών μας. Και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το πελατολόγιο της People for Business συμπεριλαμβάνει μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

    Η ραγδαία ανάπτυξη της People for Business, τα τελευταία χρόνια έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία θέσεων εργασίας, σε ένα περιβάλλον εργασίας που διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες, ανάπτυξη δεξιοτήτων και επαγγελματική εξέλιξη – ένα περιβάλλον εργασίας που το 2021 πιστοποιήθηκε για δεύτερη φορά ως Great Place to Work®.

    Αμοιβές και παροχές

    Η ανταμοιβή των συνεργατών μας, με ένα ελκυστικό και δίκαιο πακέτο αμοιβών και παροχών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Εφαρμόζουμε μία ανταγωνιστική πολιτική αμοιβών και παροχών για τα στελέχη μας σε όλα τα επίπεδα, που περιλαμβάνει – εκτός από τις σταθερές αποδοχές- επιπλέον παροχές όπως μπόνους επίτευξης στόχων, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μηναία ticket restaurant, κινητό, laptop, Christmas and Easter tickets.

    Για την βελτίωση του χρόνου ξεκούρασης των εργαζομένων μας, έχουμε θεσπίσει 8 επιπλέον αργίες κατά την διάρκεια του έτους ενώ παρέχουμε 4 επιπλέον ημέρες άδειας σε ετήσια βάση, πέραν της προβλεπόμενης από το νόμο.

    Εξ ίσου σημαντικό όμως είναι η άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας. Για το λόγο αυτό, έχουμε πλέον θεσπίσει και εφαρμόζουμε σε συνεχή βάση, πολιτική απομακρυσμένης εργασίας – με 3 ημέρες εργασίας με φυσική παρουσία στην εταιρεία στο γραφείο και 2 ημέρες εργασίας εξ αποστάσεως, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

    Πρόθεσή μας είναι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την πολιτική μας, αντιστρέφοντας τις ημέρες φυσικής παρουσίας και απομακρυσμένης εργασίας.

    Wellbeing

    Στο επίκεντρο της εταιρείας μας βρίσκεται και το wellbeing μέσα από το πρόγραμμα “Ι Want to Feel Well”, το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από παροχές, όπως μαθήματα yoga στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια του εργάσιμου χρόνου, διατροφολόγο, δραστηριότητες και σεμινάρια στη φύση και φυσικά σημαντικά μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

    Εξέλιξη και εκπαίδευση

    Η ανάπτυξη, η ανταμοιβή και η αναγνώριση του ανθρώπινου δυναμικού είναι συνώνυμο της People for Business στην μακρά πορεία μας. Η εταιρεία εφαρμόζει ένα ατομικό σχέδιο ανάπτυξης που καθορίζει την πορεία του κάθε στελέχους στις μελλοντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και ανέλιξης. Η εταιρεία έχει σαφώς προσδιορισμένα επίπεδα εξέλιξης που ξεκινούν από το επίπεδο του Officer, συνεχίζουν στο επίπεδο του Associate, του Senior Associate, του Assistant Manager, του Manager, του Director και του Partner.

    Δράσεις ESG

    Στην People for Business εργαζόμαστε όχι μόνο με στόχους αλλά και με σκοπό. Σκοπός μας, εδώ και 12 χρόνια, είναι να συμβάλλουμε σε μια καλύτερη κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλους και κυρίως για τους νέους. Σε μια υγιή οικονομία, που να δημιουργεί θέσεις εργασίας για όλους. Μέσα από δράσεις μας, στηρίζουμε την δια βίου εκπαίδευση, την ενίσχυση της εργασίας και της επιχειρηματικότητας και κατά συνέπεια, την αντιμετώπιση της ανεργίας.

    Στο πλαίσιο αυτό έχουμε συνεργαστεί, με αντίστοιχες πρωτοβουλίες, με την Tech Academy και την Socialinnov, με το INNOVATHENS και την Samsung, με τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία ΕΠΙΝΗΣΙΑ ΗΩΣ και το Venture Garden, με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, με το ΕΒΕΑ και το πρόγραμμα Επιτάχυνσης GAZELLE, κ.α.

    Παράλληλα, στην People for Business πιστεύουμε ακράδαντα στην εκπαίδευση των νέων και ιδιαίτερα των κοριτσιών – έτσι από το 2019, έχουμε ξεκινήσει να στηρίζουμε οικονομικά σπουδές κοριτσιών που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και που σπουδάζουν εκτός Αττικής.

    Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε και επιμέρους δράσεις που κάνουμε στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου, το Χαμόγελο του Παιδιού, συλλέγοντας τρόφιμα για τους άμαχους της Ουκρανίας και πολλά ακόμα.

    Ευκαιρίες καριέρας

    Στην People for Business εξελισσόμαστε και αναπτυσσόμαστε σε υγιείς βάσεις και με ένα φιλόδοξο αλλά δομημένο στρατηγικό σχέδιο. Αν κι εσείς πιστεύετε ότι έχετε το ταλέντο και τις δεξιότητες για να γίνετε μέρος της ιστορίας μας, τώρα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας https://pfb-group.com/career/ για να επενδύσετε στην καριέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



    ΣΧΟΛΙΑ