ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της HELLENiQ ENERGY Holdings A.E. τη συμφωνία για την πώληση του ποσοστού συμμετοχής (35%) στο μετοχικό κεφάλαιο της “ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.” (η “ΔΕΠΑ”) στο ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, έχει ήδη από 18/12/24 αποστείλει σχετική ανακοίνωση προς το ΓΕΜΗ, σύμφωνα με το άρθρο 101§2 του Ν. 4548/2018, για τη χορήγηση ειδικής άδειας, όπως προβλέπεται από τα άρθρα 99 §1 και 2 και 100 του ίδιου νόμου, για την κατάρτιση σύμβασης με συνδεδεμένο μέρος.
Η συμφωνία προβλέπει την πώληση του ποσοστού συμμετοχής της Εταιρίας έναντι πιστούμενου τιμήματος, που ανέρχεται σε €208 εκατ. περίπου και που αντιστοιχεί στην πιο πρόσφατα ελεγμένη καθαρή λογιστική αξία της συμμετοχής, υποκείμενο σε αναπροσαρμογές.
Η Εταιρεία θα επανέλθει με νέα, αναλυτική ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό με την υπογραφή της συμφωνίας που αναμένεται άμεσα, καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Skroutz: Προσφεύγει νομικά κατά Facebook και Instagram
Με τροφική δηλητηρίαση ο Νίκος Δένδιας – Αναβάλλεται η επίσκεψη στη Σερβία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόρα Μπακογιάννη εναντίον Σαμαρά: Ιστορικό λάθος η συμμετοχή στο δημοψήφισμα του 2015
- Υπουργείο Παιδείας: Νέες σχολικές μονάδες, ενίσχυση Ειδικής Αγωγής και παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα
- Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο δημοσιογράφος Γιάννης Αμανατίδης
- Διευκρινίσεις του υπουργείου Ναυτιλίας για το Μεταφορικό Ισοδύναμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.