• Business

    Google+: Πότε καταργείται οριστικά

    • NewsRoom


    Αυλαία ρίχνει η εφαρμογή Google+ στις 2 Απριλίου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους προσωπικούς λογαριασμούς. Μόλις χθες δημοσίευσε έναν οδηγό πληροφοριών, σχετικά με τις λεπτομέρειες της διακοπής της εφαρμογής.

    Όπως τόνισε ο David Conway, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, «οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στο Album Archive του Google+, καθώς και οι Google+ σελίδες σας θα διαγραφούν».

    Μόλις σε 4 ημέρες και συγκεκριμένα, στις 4 Φεβρουαρίου, θα διακοπεί η δυνατότητα δημιουργίας νέων προφίλ, σελίδων, ομάδων αλλά και events στην πλατφόρμα της Google+. Απαγορευτική θα είναι και η επιλογή εισόδου σε διάφορες ιστοσελίδες και εφαρμογές, μέσω της Google+. Το απλό κουμπί «Google sign in» θα αντικαταστήσει, πιθανότατα, την επιλογή αυτή, σε ορισμένες περιπτώσεις.

    Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της Google να σταματήσει την εφαρμογή Google+ βασίστηκε στην ανακάλυψη κενού ασφαλείας, που συνέβαλε στη διαρροή προσωπικών δεδομένων των λογαριασμών των χρηστών. Ωστόσο, η εφαρμογή δε θα καταργηθεί εντελώς, αφού θα παραμείνει ανοιχτή και διαθέσιμη για τις επιχειρήσεις, μέσω της πλατφόρμας G Suite.

    Μέχρι τις 2 Απριλίου, επομένως, όλοι οι χρήστες με λογαριασμούς στην Google+ θα πρέπει να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους.

    Περισσότερες πληροφορίες για το πως θα περισώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Google και Facebook δαπάνησαν για lobbying το 2018 περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη χρονιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τάση που έψαξαν οι χρήστες στο Google το 2018

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε μήνυση στη Google – Τι συνέβη



    ΣΧΟΛΙΑ