ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Alphabet Inc στην οποία ανήκει η Google, επιβεβαίωσε σήμερα πως αφαιρεί τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης (όπως το RT) από τις ειδησεογραφικές υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής ειδήσεων Google News, στον απόηχο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και των κυρώσεων της Δύσης σε βάρος της Μόσχας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Ο Κεντ Γουόκερ, πρόεδρος της Google για τις παγκόσμιες υποθέσεις, είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα πως «σε αυτήν την έκτακτη κρίση, λαμβάνουμε έκτακτα μέτρα για να σταματήσουμε τη διάδοση εσφαλμένων πληροφοριών και να εμποδίσουμε διαδικτυακές εκστρατείες παραπληροφόρησης».
Εν τω μεταξύ, η Apple ανακοίνωσε ότι ανέστειλε όλες τις πωλήσεις προϊόντων της στη Ρωσία, ως αντίδραση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι «παγώνει» όλες τις εξαγωγές προς τη Ρωσία και ότι περιορίζει τη χρήση του Apple Pay και άλλων υπηρεσιών της.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ελληνικό: 240 εκατ. μέχρι τέλος του χρόνου στα ταμεία της Lamda Development από τις κατοικίες
Coca-Cola: Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και οι χρηματιστηριακές ζημιές των 3 δισ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tesla: Με VIP πρόσωπα τα εγκαίνια του πρώτου εκθεσιακού κέντρου στην Ινδία – Πωλήσεις από Αύγουστο
- Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά στους Ταγαράδες
- Η Lidl Ελλάς διακρίνεται ξανά με 9 βραβεύσεις στα Loyalty Awards 2025
- Μιχαηλίδου: Πάνω από 34.000 οι εγκεκριμένες αιτήσεις και 13.000 οι πιστοποιήσεις στο inclusion.apps.gov.gr
