ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Google της Alphabet ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να επενδύσει πάνω από 7 δισεκ. δολάρια σε γραφεία και κέντρα δεδομένων φέτος στις ΗΠΑ.
Οι επενδύσεις της Google περιλαμβάνουν ποσό ύψους 1 δισεκ. δολαρίων στην πολιτεία της Καλιφόρνια όπου εδρεύει.
Η κίνηση έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία πολλές επιχειρήσεις εγκαταλείπουν τη Σίλικον Βάλεϊ αφού η πανδημία της COVID-19 πυροδότησε μια γενικότερη στροφή στην τηλεργασία, με αποτέλεσμα πολλές εταιρίες να επανεξετάζουν το υψηλότερο λειτουργικό κόστος και την βαριά φορολογία στην πολιτεία.
Οι επενδύσεις θα δημιουργήσουν τουλάχιστον 10.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης στην Google, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Σουντάρ Πιτσάι.
Google: Το νέο σύστημα διαφημιστικής στόχευσης του κολοσσού ανησυχεί σοβαρά τους Ευρωπαίους εκδότες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τοξικά ανθρωπάκια και haters σιωπήστε: Η Εθνική σας ξεπέρασε, ο Γιάννης, ο Σπανούλης και τ’ άλλα παιδιά σας απάντησαν
- Γιατί έκαναν ράλι τράπεζες και Aktor, το μεγάλο μυστικό της Intralot, o θρίαμβος Κούστα και δικηγόρων, τι λένε οι «σουπερμαρκετάδες» για το Holiday Inn, το ηθικό της Φραγγιά των Σπετσών, και η Βίσση, η ΕΛΠΙΔΑ και η D&A productions
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Όπως με βοήθησαν και εμένα, έτσι θέλω να βοηθήσω τώρα τα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα
- Ποιοι εργολάβοι διεκδικούν διαγωνισμούς ΣΔΙΤ ύψους 1,1 δισ. ευρώ
