ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 2022 θα είναι έτοιμη η Κυβέρνηση να ανακοινώσει τους διαγωνισμούς για τις τρείς επεκτάσεις της Αττικής Οδού προς Λεωφόρο Βουλιαγμένης ,προς Λαύριο και προς Ραφήνα δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.
Όπως διευκρίνισε και τα τρία αυτά σημαντικά έργα -που μαζί με τις επεκτάσεις του ΜΕΤΡΟ θα αλλάξουν την εικόνα της Αττικής-βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην φάση της μελέτης αλλά και της χρηματοοικονομικής διασφάλισης .
Οι επεκτάσεις προς Λαύριο και Ραφήνα περιλαμβάνουν και επεκτάσεις του Προαστιακού προς τα Λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας. Ένα τμήμα του έργου στη Ραφήνα θα είναι παγιοποιημένο.
Για τον ΒΟΑΚ ο κ Καραγιάννης ανέφερε, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3, ότι ο Πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες ώστε μέχρι τα τέλη του χρόνου να έχει γίνει διαγωνισμός. Τα εργοτάξια θα ξεκινήσουν το 2022 και το σύνολο του έργου θα τελειώσει το 2028.
Για την Πατρών -Πύργου ανέφερε ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα έχουν εγκατασταθεί τα εργοτάξια και σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμος.
Ανέφερε επίσης ότι η επέκταση του Τραμ προς Πειραιά θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.