• Business

    Γιάννης Λουλούδης: Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ» και «ΝΔ» και έχει ήδη 2 καταστήματα

    Γιάννης Λολούδης με τα παπούτσια ΠΑΣΟΚ


    «Σάρωσαν» στο διαδίκτυο τα παπούτσια «Νέα Δημοκρατία» που φόρεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το βίντεο που ανέβασε και το οποίο έγινε viral.

    Και τα παπούτσι αυτά τα έφτιαξε ένα παιδί μόλις 20 ετών που έχει πολύ μέλλον στα επιχειρηματικά και δεν είναι άγνωστος.

    Είναι ο Γιάννης Λουλούδης που πριν από χρόνια είχε φτιάξει παπούτσια και για το ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας όμως τότε οργή. Ο λόγος ήταν ότι εκείνα τα παπούτσια είχαν πάνω τους τον πράσινο ήλιο, ενώ στο εσωτερικό τους αναγραφόταν η φράση «Λεφτά υπάρχουν». Στην εξωτερική πλευρά της «γλώσσας», ο δημιουργός τους είχε γράψει τη λέξη «ΜΠΑΣΟΚ».

    Μιλώντας το 2021, όταν έφτιαξε αυτά τα παπούτσια στο Gazzeta εξήγησε πώς εμπνεύστηκε αυτή την ιδέα. «Η ιδέα αυτή ξεκίνησε μέσω μιας συζήτησης με τον φίλο μου Νίκο Πελαρδή στις 9 Απριλίου 2021 στο δωμάτιο μου. Με το που το σκεφτήκαμε και είπαμε να το επιχειρήσουμε, ξεκινήσαμε να το σχεδιάζουμε σε χαρτί για να βγούμε το τελικό σχέδιο».

    Ο 20χρονος έφτιαξε τώρα παπούτσια ΝΔ και τα δώρισε στον πρωθυπουργό τον οποίο και συνάντησε. Είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και συζήτησαν να τα φτιάξουν και να τα πάνε στο Μαξίμου. Όπως εξήγησε, έφτιαξε τρία ζευγάρια, το ένα το πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι νούμερο 46 και το δεύτερο ο γιος του, Κωνσταντίνος, νούμερο 45.

    Αυτός ο πανέξυπνος 20χρονος είναι ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων -στην Αθήνα και τη Ρόδο-, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει τρίτο, στο Ντουμπάι.

    «Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 άνοιξα το πρώτο, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λουλούδης, ο οποίος εξήγησε ότι έχει κυρίως συλλεκτικά παπούτσια που έχουν μεταπωλητική αξία.

    Ο Γιάννης Λουλούδης, στα 13 του χρόνια, αναζητούσε να αγοράσει μέσω του διαδικτύου ρούχα της αγαπημένης του μάρκας, μάταια. Εξυπακούεται πως δεν μπορούσε τότε να φανταστεί ότι μερικά χρόνια αργότερα θα διέπρεπε στον χώρο της πώλησης συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών παγκοσμίως, πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο.

     

    @kyriakosmitsotakis_

    Επιτέλους!

    ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

     

    Είναι γεγονός, κατάφερε να ξεχωρίσει αγοράζοντας συλλεκτικά παπούτσια, τα οποία μεταπωλεί, επενδύοντας σε πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και πληρώνουν όσο – όσο για να τα αποκτήσουν.

    Με καταγωγή από την Κάρπαθο, και με έδρα τη Ρόδο, όπου διαμένει με την οικογένειά του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, αγοράζοντας συλλεκτικά παπούτσια τα οποία μεταπωλεί, επενδύοντας σε απαιτητικούς πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και πληρώνουν όσο όσο για να τα αποκτήσουν.

    Με πρώτο κεφάλαιο επένδυσης 800 ευρώ από τον παππού του και ένα laptop, παρότι μαθητής Λυκείου, σύντομα κατάφερε να έχει στην κατοχή του παπούτσια αξίας άνω των 300.000 ευρώ.

    Βεβαίως, απευθύνεται κυρίως σε πελάτες του εξωτερικού, καθώς σε αυτό το εξαιρετικά εξειδικευμένο αντικείμενο το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα είναι περιορισμένο.

    Να σημειωθεί πως το πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια που έχει πουλήσει κόστισε πάνω από 55.000 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό ζευγάρι που αγόρασε ο ίδιος κόστισε 35.000 ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ευάγγελος Μυτιληναίος: Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι δομικό- Η Κομισιόν των τελευταίων ετών ήταν η χειρότερη
    Mondelez: Βαρύ πρόστιμο 337,5 εκατ. ευρώ – Πώς «φούσκωνε» τις τιμές σε γνωστές σοκολάτες και μπισκότα
    Ιβάν Σαββίδης: Με 180 εκατ. ευρώ έκανε δύο φορές πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ!!!



    ΣΧΟΛΙΑ