• LIFE&STYLE

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Χρηματιστήριο» των custom made αθλητικών παπουτσιών

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον έμπορο Limited sneakers Γιάννη Λουλούδη

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον έμπορο Limited sneakers, Γιάννη Λουλούδη


    Όταν ο Καρπάθιος έμπορος Limited sneakers Γιάννης Λουλούδης συνάντησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να του παραδώσει το δικό του μοναδικό ζευγάρι…

    Ο Γιάννης Λουλούδης, στα 13 του χρόνια, αναζητούσε να αγοράσει μέσω του διαδικτύου ρούχα της αγαπημένης του μάρκας, μάταια. Εξυπακούεται πως δεν μπορούσε τότε να φανταστεί ότι μερικά χρόνια αργότερα θα διέπρεπε στον χώρο της πώλησης συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών παγκοσμίως, πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο.

    Είναι γεγονός, κατάφερε να ξεχωρίσει αγοράζοντας συλλεκτικά παπούτσια, τα οποία μεταπωλεί, επενδύοντας σε πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και πληρώνουν όσο – όσο για να τα αποκτήσουν.

    Με καταγωγή από την Κάρπαθο, και με έδρα τη Ρόδο, όπου διαμένει με την οικογένειά του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, αγοράζοντας συλλεκτικά παπούτσια τα οποία μεταπωλεί, επενδύοντας σε απαιτητικούς πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και πληρώνουν όσο όσο για να τα αποκτήσουν.

    Με πρώτο κεφάλαιο επένδυσης 800 ευρώ από τον παππού του και ένα laptop, παρότι μαθητής Λυκείου, σύντομα κατάφερε να έχει στην κατοχή του παπούτσια αξίας άνω των 300.000 ευρώ.

    Βεβαίως, απευθύνεται κυρίως σε πελάτες του εξωτερικού, καθώς σε αυτό το εξαιρετικά εξειδικευμένο αντικείμενο το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα είναι περιορισμένο.

    Να σημειωθεί πως το πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια που έχει πουλήσει κόστισε πάνω από 55.000 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό ζευγάρι που αγόρασε ο ίδιος κόστισε 35.000 ευρώ.

    Κάπως έτσι γεννήθηκε η εταιρεία flowerkickz.gr.

    Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός το καλοκαίρι του 2021, όταν δημιούργησε το ζευγάρι ΜΠΑΣΟΚ (και όχι ΠΑΣΟΚ, μέρος του οποίου σχεδιαστικά ήταν και το γνωστό προεκλογικό σύνθημα του 2009, του Γιώργου Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν»).

    Εχθές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε βίντεο στο TikTok & στο Instagram και φωτογραφήθηκε μαζί με τον (πλέον) 19χρονο, όπου ο ίδιος φορούσε ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers. «Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας», δήλωσε με χιούμορ, κλείνοντας το μάτι στις νεαρότερες γενιές ψηφοφόρων εκεί έξω.

    Εν τω μεταξύ, το πάνω μέρος των εν λόγω παπουτσιών κοσμείται από την ελληνική σημαία, ενώ στο πλάι υπάρχει το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας.

    Στον πάτο, όμως, υπάρχει φωτογραφία του πρωθυπουργού και η λέξη «Ντολμαδάκια».

    «Πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση. Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει!», συνέχισε γελώντας.

    @kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

    Διαβάστε επίσης:

    Η νέα εμφάνιση του TRYP by Wyndham σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

    Πειραιάς: Βρέθηκαν 320 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες

    Γιώργος Μαζωνάκης: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφής του, Βάσως για την περιουσία του



    ΣΧΟΛΙΑ