ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: Επίσκεψη στα κέντρα υγείας Μεγάρων, Βιλίων και Ερυθρών λόγω της φωτιάς – «Το ΕΣΥ είναι πάντα εδώ για σας»
Παρά τις ανησυχίες ότι η τιμή θα ξεφύγει και θα ξεπεράσει τα 13 ευρώ, πετύχαμε να δώσουμε σε όλες τις αλυσίδες τιμές σαν τις περσινές, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ.
Η τιμή για το αρνί και το κατσίκι είναι στα 9.90 ευρώ το κιλό, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε σε σούπερ μάρκετ για το «Καλάθι του Πάσχα» και συμπλήρωσε: «Στην υπουργική απόφαση είναι υποχρεωτικό να γράφεται η προέλευση. Στον ”Γαλαξία” πωλείται κρέας εισαγωγής και στον ”Μασούτη” ελληνικό. Μιλάμε για μεγάλη κρίση και πίεση στους καταναλωτές με τον πληθωρισμό ενός έτους να προκαλεί ανατιμήσεις 15% στα τρόφιμα και πάνω από 20%, αλλά πετύχαμε για το ”Καλάθι” τουλάχιστον να αποσοβηθεί η αύξηση και να μην υπάρξει διατίμηση».
«Πετύχαμε σε όλες τις αλυσίδες τιμές σαν τις περσινές»
«Παρά τις ανησυχίες ότι η τιμή θα ξεφύγει και θα ξεπεράσει τα 13 ευρώ, πετύχαμε να δώσουμε σε όλες τις αλυσίδες τιμές σαν τις περσινές», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Σε ερώτηση για το εάν έχουν ελεγχθεί τα τιμολόγια των σούπερ μάρκετ και ποιας εθνικότητας είναι τα αμνοερίφια, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Υπάρχει απόλυτος έλεγχος από τη ΔΙΜΕΑ για τα τιμολόγια των σούπερ μάρκετ. Ουδέποτε έχουν γίνει τόσοι έλεγχοι και τόσα πρόστιμα όσα επί θητείας μου». «Αν ο ”Μασούτης” τιμολογεί το κρέας ως ελληνικό, είναι υποχρεωμένος να είναι ελληνικό», πρόσθεσε ο υπουργός.
Δείτε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:
Διαβάστε επίσης:
Σε ισχύ από σήμερα το πασχαλινό ωράριο για εμπορικά καταστήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 38χρονης Βρετανίδας στην Κυψέλη – Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός
- Γεωργιάδης: Επίσκεψη στα κέντρα υγείας Μεγάρων, Βιλίων και Ερυθρών λόγω της φωτιάς – «Το ΕΣΥ είναι πάντα εδώ για σας»
- Βίντεο – ντοκουμέντο απο την στιγμή της σύγκρουσης των 2 ελικοπτέρων στην μεγάλη φωτιά των Μεγάρων
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Συγκρούστηκαν 2 ελικόπτερα στην μεγάλη φωτιά της Ψάθας – Σώο το ένα πλήρωμα, χωρίς τις αισθήσεις του το δεύτερο (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.