ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί ο Κυριάκος χάνει την Κρήτη, τι λένε οι πονηροί για Eurobank, τι συμβαίνει με ΑΔΜΗΕ και Λαβιφάρμ, οι εξαγορές του Ψάλτη, «χτίζουν» στόλους Ανδριανοπούλου – Γιαλόζογλου και τα parties των Coustas και Χούρι
Κάτω από το όριο του 5% έπεσε το ποσοστό της Reggeborgh επί των δικαιωμάτων ψήφου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ:
Σύμφωνα με το Ν. 3556/2007, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από τον μέτοχο REGGEBORGH INVEST B.V., ότι στις 16/04/2021 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία και κατήλθαν του ορίου του 5%.
Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, ο μέτοχος REGGEBORGH INVEST B.V. δήλωσε ότι δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την προηγούμενη γνωστοποίηση συναλλαγής: 8.809.580, ήτοι ποσοστό 8,5179 % επί του μετοχικού κεφαλαίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Real Consulting: Ολοκληρώθηκε η AMK με κάλυψη από την OTS
- Τραμπ: Ο Νετανιάχου συμφώνησε να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα – Δεν θα αναπτύξουμε στρατιώτες στο Ιράν
- Τιμητική διάκριση στον Νικόλαο Δ. Πατέρα από το Propeller Club Πειραιά
- Ισραήλ: Χτυπήθηκε από πύραυλο το διυλιστήριο πετρελαίου στην Χάιφα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.