ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Gazprom αναμένει στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου να ξεκινήσει η εκμετάλλευση του γιγαντιαίου κοιτάσματος φυσικού αερίου Kovykta στην ανατολική Σιβηρία. Το εν λόγω κοίτασμα θεωρείται κρίσιμο για τα σχέδια της Μόσχας να ενισχύσει τις πωλήσεις της στην Κίνα.
Ακόμη, η Gazprom ανάφερε επίσης ότι βλέπει τον δείκτη αντικατάστασης των αποθεμάτων της να ξεπερνά το 100% φέτος, κάτι που υποδηλώνει ότι θα προσθέσει περισσότερα αποθέματα από όσα θα έχει εξαντλήσει.
Διαβάστε επίσης
Ισχυρές πιέσεις δέχονται τα ευρωπαϊκά ομόλογα – Επέστρεψε στα επίπεδα του 2017 το ελληνικό δεκαετές
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή 16,6 εκατ. ευρώ σε 594 δικαιούχους
BIS: Προτρέπει τις μεγάλες οικονομίες να αυξήσουν τα επιτόκια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ένα… Champions League εθνικών ομάδων δημιουργεί η UEFA: Το νέο σύστημα των 36 ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
- Κιλιάν Εμπαπέ: Η Coalition Capital, τα 15 εκατ. ευρώ της Καέν και η επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός 27χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.