ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί εάν δεν λάβει πολύ σύντομα βοήθεια, για να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο από την κρίση του κορονοϊού, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ, προσθέτοντας επίσης ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.
Ο Λεμέρ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ότι το εργοστάσιο της Renault στη γαλλική πόλη Φλεν δεν πρέπει να κλείσει και ότι η εταιρία θα πρέπει να καταφέρει να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας στη Γαλλία αλλά και να παραμείνει παράλληλα ανταγωνιστική.
«Ναι, η Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί», δήλωσε ο Λεμέρ.
Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Renault Ζαν-Ντομινίκ Σενάρ εργάζεται σκληρά πάνω σε ένα νέο σχέδιο στρατηγικής και έχει τη στήριξη της γαλλικής κυβέρνησης.
Ο Λεμέρ δήλωσε επίσης στην εφημερίδα Le Figaro ότι δεν έχει ακόμα προσυπογράψει δάνειο ύψους 5 δισεκ. ευρώ για τη Renault και ότι αυτές οι συζητήσεις συνεχίζονται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.