• Business

    Frigoglass A.B.E.E.: Νέος επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

    • NewsRoom


    Καθήκοντα επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου στην Frigoglass, θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, με ισχύ από την 5η Ιουλίου 2023.

    Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 15 του Ν. 4706/2020, σε συνέχεια σχετικής πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού, Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων και δυνάμει της από 4ης Ιουλίου 2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Ο κ. Αντωνιάδης, θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μαριάνο και όπως υποστηρίζει η εταιρεία, πληροί όλα τα κριτήρια και όλες τις προϋποθέσεις καταλληλόλητας που ορίζονται στο νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων του άρθρου 15 του Ν. 4706/2020, και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και τη σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.

    Σημειώνεται ότι ο κ. Μαριάνος, διατηρεί το ρόλο του Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου του Νέου Ομίλου Frigoglass ο οποίος μετά τη συναλλαγή ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2023 ελέγχεται κατά 100% από την Frigo DebtCo Plc και στην οποία η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. διατηρεί ποσοστό 15% του κεφαλαίου της.

    Διαβάστε επίσης: 

    Intrakat: Νέος Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος

    Η HIG Capital ρίχνει επιπλέον 200 εκατομμύρια στον ελληνικό τουρισμό

    Από τους μικρούς της Wall Street, οι καλοπληρωμένοι μάνατζερς



    ΣΧΟΛΙΑ