• Business

    Fourlis: Νέο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου η Μαρία Γεώργαλου

    Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος Fourlis

    Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος Fourlis


    Η FOURLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 433/10.03.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους της Επιτροπής Ελέγχου κ. Παύλου Κ. Τρυποσκιάδη, εξελέγη στη θέση του η κα Μαρία Γεώργαλου του Σοφοκλή, που εξελέγη και ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017 και του Ν. 3016/2002 και όλα τα κριτήρια ανεξαρτησίας κατά την έννοια των παραγράφων 1 & 2 του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020.

    Η κα Μαρία Γεώργαλου διαθέτει αποδεδειγμένα επαρκή γνώση στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρεία και επίσης πληροί το κριτήριο της επαρκούς γνώσης και εμπειρίας στην ελεγκτική και λογιστική, καθώς διαθέτει πιστοποίηση ορκωτού ελεγκτή λογιστή (Chartered Public Accountant) και έχει επαγγελματική εμπειρία στο ρόλο της Οικονομικής Διευθύντριας.

    Κατόπιν της ως άνω μεταβολής, κατά τη συνεδρίασή της της 10.03.2022 η Επιτροπή Ελέγχου ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

    1.  Στυλιανός Στεφάνου του Μάρκου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου.
    2.  Μαρία Γεώργαλου του Σοφοκλή, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., μέλος Επιτροπής Ελέγχου.
    3.  Ιωάννης Κωστόπουλος του Αθανασίου, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

    Η Επιτροπή Ελέγχου αποτελεί επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου. Η θητεία της νεοεκλεγείσας Μαρίας Γεώργαλου λήγει την ημερομηνία πραγματοποίησης της επόμενης Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 9 § 4 ν. 4706/2020, ενώ η θητεία των λοιπών μελών της Επιτροπής Ελέγχου κ.κ. Στυλιανού Στεφάνου και Ιωάννη Κωστόπουλου συμπίπτει με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή λήγει την 16.06.2022 και παρατείνεται αυτόματα, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, μέχρι την ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα συγκληθεί μετά την ημερομηνία αυτή.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ