• Business

    Κάντε αυτές τις 6 δουλειές για να βγάλετε λεφτά στην εποχή της κρίσης και δεν θα το μετανιώσετε

    • NewsRoom


    Η οικονομική κρίση σίγουρα μας έχει επηρεάσει και συνεχίζει να μας επηρεάζει τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Μήπως όμως η φθίνουσα πορεία που ακολουθεί ο τραπεζικός λογαριασμός σας, έχει αρχίσει να  χειροτερεύει την ήδη άσχημη ψυχολογία σας; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι δραστικό για να ενισχύσετε το εισόδημα σας;

    Το σίγουρο είναι πως μπορείτε πράγματι να βγάλετε περισσότερα χρήματα και κυρίως να διώξετε αυτό το καθημερινό άγχος που σας καταβάλει τα τελευταία χρόνια. Είτε ψάχνετε μετρητά για να καταφέρετε επιτέλους να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, είτε προσπαθείτε να βρείτε τρόπο για να μην ξαναπάτε στο γραφείο σας, είτε απλώς θέλετε να αυξήσετε τα κέρδη σας, οι παρακάτω τρόποι είναι σίγουρο πως θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας.

    1. Ξεκινήστε μία επιχείρηση παροχής υπηρεσιών

    BE-INVOLVED-Spread-The-Word1Η δημιουργία μίας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών μπορεί να γίνει ακόμη κι αν δεν έχετε ένα μεγάλο δίκτυο ή μία ήδη υπάρχουσα online παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ο ευκολότερος τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε για τη διάδοση της νέας σας υπηρεσίας είναι ο πιο απλός και παραδοσιακός: από στόμα σε στόμα στους ανθρώπους που ήδη γνωρίζετε.

    Μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε το δικό σας catering, τη δική σας μεταφορική ή όποια άλλη υπηρεσία επιθυμείτε. Βρείτε το αντικείμενό σας, στελεχώστε την επιχείρησή σας και στείλτε ένα μαζικό e-mail στον κόσμο που ξέρετε. Θα δείτε πως η άνοδος θα είναι πιο γρήγορη απ’ ότι φαντάζεστε.

    2. Επενδύστε στη ακίνητη περιουσία

    Σας το λέμε συνεχώς και θα σας το λέμε πάντα: η επένδυση στην ακίνητη περιουσία δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως αν πετύχετε τον στόχο σας τα κέρδη σας θα είναι πολλά και κυρίως ασταμάτητα.

    Εάν λοιπόν έχετε στη διάθεσή σας ένα επιπλέον ακίνητο ή εξοχικό σε πόλη, νησί ή ακόμη και σε μία ξένη χώρα, μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα είτε νοικιάζοντάς το σε μόνιμους κατοίκους είτε μέσω μίας πλατφόρμας ενοικιάσεων όπως η Airbnb.

    3. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της Amazon

    Η δημιουργία ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος με σταθερή πελατεία είναι σίγουρα έναtumblr_static_amazon-money δύσκολο εγχείρημα με πολλά βήματα. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρηση, να κάνετε έρευνα για τα προϊόντα σας, να βρείτε κατασκευαστή, να εμπορευματοποιήσετε το προϊόν σας και κυρίως να οργανώσετε το δίκτυο των παραγγελιών σας. Μην ξεχνάτε επίσης την εξυπηρέτηση πελατών και τη διαδικασία αποζημίωσής τους σε περίπτωση που σας ζητηθεί. Εάν καταφέρετε να οργανώσετε όλα αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σίγουρα κάτι το αξιοθαύμαστο.

    Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της Amazon. Πουλήστε ένα προϊόν και κυρίως αναθέστε στην Amazon να ασχοληθεί με όλα τα διαδικαστικά που θα σας προσέθεταν ένα επιπλέον άγχος, προσθέτοντας απλώς στο λογαριασμό σας ένα επιπλέον εισόδημα.

    4. Δημιουργήστε ένα δικό σας online κανάλι

    subscriber-emails-300x289Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και αν μη τι άλλο οι αμέτρητες ανέσεις που μας προσφέρει καθημερινά, μπορούν με τον σωστό τρόπο να μας επιφέρουν έσοδα. Έχετε λοιπόν ταλέντο σε κάτι; Είστε παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο; Δημιουργήστε το δικό σας κανάλι στο YouTube, στο Facebook ή σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική πλατφόρμα σας αρέσει αν χρησιμοποιείτε, κάντε την επιθυμία σας δουλειά και δείτε με τον καιρό τα κέρδη σας να αυξάνονται συνεχώς!

     

    5. Η επιλογή της sharing economy

    Εσείς είστε δημιουργικοί και οι τρόποι είναι άπειροι για να βγάλετε χρήματα μέσω της sharing economy! Από την ενοικίαση ακινήτων, την ανταλλαγή μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, την παροχή υπηρεσιών κλπ, οι επιλογές είναι πράγματι πολλές τόσο για να κάνετε απόσβεση όσων έχετε στη διάθεσή σας όσο και για να αποκτήσετε και ένα επιπλέον εισόδημα στην καθημερινότητά σας.

    30ed3907-f061-45ea-8249-732c56696555

    Και αν σκέφτεστε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο μέσω της Airbn, σκεφτείτε μήπως νοικιάσετε καλύτερα ολόκληρο το σπίτι σας την ώρα που εσείς θα επισκέπτεστε συγγενείς ή θα ξεκουράζεστε κάπου απομακρυσμένα.

    6. Γίνετε διοργανωτές εκδηλώσεων

    Από πάρτυ μέχρι συνέδρια, ένα επιτυχημένο event μπορεί να σας φέρει πολλά έσοδα. Ακόμη και μία επιτυχημένη εκδήλωση με λιγότερο κόσμο μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αφού θα αποκτήσετε σιγά σιγά ένα συγκεκριμένο και σταθερό κοινό σε ό,τι κάνετε.

    events-02

    Αφού εξασφαλίσετε ορισμένους πιστούς ακολούθους, αυξήστε την τιμή της εκδήλωσής σας έχοντας έναν επίτιμο προσκεκλημένο, είτε στο κοινό είτε ως ομιλητή, διασκεδαστή κλπ. Νοικιάστε μία μικρή αλλά ωραία αίθουσα σε ένα ξενοδοχείο ώστε να διαδώσετε την ιδέα σας και όταν εδραιωθείτε στον χώρο, τα έσοδά σας θα αυξηθούν χωρίς να το καταλάβετε.

    Διαβάστε ακόμη: Καλά τα πτυχία αλλά θες να ζήσεις και το μεγάλο έρωτα: Τα βρετανικά πανεπιστήμια όπου σε περιμένουν οι πιο hot φοιτήτες

    Διαβάστε επίσης: Κανείς δεν το περίμενε – Η μεγάλη ανατροπή με τα δίδακτρα στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια

    Μη χάσετε:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ