• Business

    Εξελίξεις στην υπόθεση Folli Follie: Θα ζητήσει αναβολή της δικής για την προστασία της έναντι των πιστωτών

    • NewsRoom


    Την αναβολή για 4 μήνες της συζήτησης για την αίτηση προστασίας έναντι των πιστωτών της που επρόκειτο να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Folli Follie.

    Μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης την οποία αιτήθηκε ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος, στις 12 του τρέχοντος μηνός η εταιρεία θα διαβιβάσει στο δικαστήριο υπογραφές των εργαζομένων οι οποίοι θα ζητούν στήριξη έτσι ώστε να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

    Το αίτημα αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας να κερδίσει χρόνο και να προστατευθεί – έστω και προσωρινά – από τους πιστωτές της.

    Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ζήτησε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου, «δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young».

    Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων μετατέθηκε ως εκ τούτου για τις 10 Οκτωβρίου.

    Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως: «Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων.

    Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιβεβαίωση mononews: Αναβάλλεται με αίτημα Κουτσολιούτσου η Γενική Συνέλευση της Folli Follie

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις για Folli Follie: Σε προσωρινή προστασία από τους πιστωτές της



    ΣΧΟΛΙΑ