• Business

    Εξελίξεις για την υπόθεση της Folli-Follie προαναγγέλλει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

    • NewsRoom
    Κεφαλαιαγορά: Όλα στο φως για το πόσα παίρνουν τα στελέχη και οι managers των εισηγμένων

    Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς


    Στην υλοποίηση άμεσων νόμιμων ενεργειών έναντι της υφιστάμενης διοίκησης προτίθεται να προχωρήσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με την υπόθεση της Folli-Follie, όπως ενημερώνει σήμερα με ανακοίνωσή της.

    Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Επιτροπή:

    Σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθιστά σαφές ότι ασκεί το εποπτικό της έργο μεθοδικά, συγκροτημένα, μακριά από λογικές αντιδικίας, χωρίς να απαντά σε οποιονδήποτε ελιγμό ιδιωτών που εμπλέκονται σε ερευνώμενες υποθέσεις.

    Βάσει στοιχείων που προκύπτουν στο πλαίσιο του διενεργούμενου διαχειριστικού ελέγχου αλλά και ευρημάτων που ετέθησαν υπόψη της την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της εταιρίας.

    Yπενθυμίζεται ότι οι ομολογιούχοι, με επιστολή που απέστειλαν στο mononews.gr εκφράζουν την υποστήριξή τους στο υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie. Επιπλέον, δηλώνουν κάθετα αντίθετοι με την πρόταση που απεύθυνε ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις 4 Φεβρουαρίου, με την οποία ζητά την αντικατάσταση των μελών του διοικητικού συμβουλίου στην επικείμενη γενική συνέλευση των μετόχων στις 20 Φεβρουαρίου.

    Οι κινήσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνονται λίγες ημέρες μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε στα γραφεία της Folli Follie, ενέργεια που εντάσσεται στις κινήσεις της πλήρους εξυγίανσης του σκηνικού στο Διοικητικό Συμβούλιο και όχι μόνο.



    ΣΧΟΛΙΑ