ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο αμερικανικό φορτίο υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) φέρνει στην Ελλάδα η Μυτιληναίος, το οποίο θα φτάσει στις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα, στις 12 Μαρτίου 2019.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φορτίο εκφορτώθηκε από το Cove Point στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ. Πρόκειται για 150.000 κυβικά μέτρα LNG, τα οποία μεταφέρει το πλοίο BW GdF Suez Brussels.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Σε μερικό shutdown μετά τον συμβιβασμό με τους Δημοκρατικούς – Διαφωνία για την ICE
- Υπόθεση Έπσταιν: Δημοσιοποιήθηκαν νέες φωτογραφίες – Δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου πάνω από γυναίκα που είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες για 48 ώρες – Οι περιοχές που θα «χτυπήσουν» τα έντονα καιρικά φαινόμενα
- ΗΠΑ: Ενέκριναν την πώληση στη Σαουδική Αραβία εκατοντάδων αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.