Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Castor Maritime Inc., του Πέτρου Παναγιωτίδη, γνωστοποίησε ότι υπέγραψε συμφωνία, μέσω θυγατρικής της, για την απόκτηση ενός σύγχρονου, οικολογικού πλοίου μεταφοράς χύδην φορτίου Kamsarmax, κατασκευής 2023, από μη συνδεδεμένο τρίτο μέρος έναντι τιμήματος αγοράς 37,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί με την παραλαβή του πλοίου μέχρι το τέλος του τριμήνου και υπόκειται στην εκπλήρωση ορισμένων συνήθων όρων ολοκλήρωσης. Η εταιρεία αναμένει να χρηματοδοτήσει την εξαγορά με μετρητά.

1

Με την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας εξαγοράς, ο στόλος της εταιρείας θα περιλαμβάνει 10 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 0,7 εκατομμυρίων dwt.

Η Castor είναι επίσης ο πλειοψηφικός μέτοχος της εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων MPC Münchmeyer Petersen Capital AG.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Εργασίας Αντιπροσωπειών Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων και Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος – Τι συζητήθηκε

Ισχυρή διάκριση για τον ΟΛΠ – Ανάμεσα σε 41 επιχειρήσεις που έλαβαν το Σήμα Διαφορετικότητας από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής

Βασίλης Κικίλιας: Αντίπαλός μας τα προβλήματα της κοινωνίας – Η αισιοδοξία μου στηρίζεται στο έργο