• Business

    Εθνική Ασφαλιστική: Σημαντική διάκριση στο CR INDEX 2019-2020

    εθνικη ασφαλιστικη

    Εθνική Ασφαλιστική – Σταύρος Κωνσταντάς, διευθύνων σύμβουλος


    Μία ακόμη διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Εθνική Ασφαλιστική.

    Πιο συγκεκριμένα, η ασφαλιστική εταιρεία πέτυχε να αποσπάσει χάλκινη διάκριση στο πλαίσιο του CR INDEX 2019-2020, καθώς συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία σε τομείς όπως:

    -Κοινωνία,

    -Περιβάλλον,

    -Εργαζόμενοι και Αγορά, (Community Management, Workplace Management, Marketplace Management, Intergration of Corporate Responsibility Principles).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το CR Index είναι ο πιο σημαντικός δείκτης μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) σε διεθνές επίπεδο και χρησιμοποιείται ως εθνικός δείκτης ΕΚΕ σε διάφορες χώρες.

    Με περισσότερα από 100 αυστηρά κριτήρια, αποτελεί ταυτόχρονα και σημείο αναφοράς για τη συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε 4 επιμέρους τομείς:

    -Κοινωνία,

    -Περιβάλλον,

    -Εργαζόμενοι και

    -Αγορά.

    Κάθε, δε, συμμετέχουσα εταιρεία στη διαδικασία του CR Index, αξιολογείται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες – αξιολογητές που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά από τον BITC (Business in the Community), ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς παγκοσμίως για την προώθηση της ΕΚΕ.

    Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η απονομή των διακρίσεων του CR INDEX 2019-2020 πραγματοποιήθηκε εφέτος, για πρώτη φορά, διαδικτυακά στις 30 Ιουνίου.



    ΣΧΟΛΙΑ