ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα εστίασης, μέσα στις γιορτές, ζητάει από την κυβέρνηση η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ένωσης αναφέρονται τα εξής: «Η εστίαση περνάει δύσκολες μέρες. Τα προβλήματα συσσωρεύονται. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο όλων μας είναι η υγεία.
Η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς ότι, θα πρέπει το άνοιγμα των καταστημάτων να γίνει όταν η υγειονομική κατάσταση το επιτρέψει.
Οι κυβερνητικές προτάσεις για άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης περίπου 15 ημερών, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και στη συνέχεια το κλείσιμο πάλι, είναι κάτι που δεν θέλει κανένας επιχειρηματίας εστίασης.
Παραμένουμε κλειστά και ζητάμε οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση!».
Διαβάστε επίσης:
Εστίαση: Επιδότηση έως €5.000 για θερμαντικά σώματα στους εξωτερικούς χώρους
Όλα τα σενάρια για το άνοιγμα σχολείων και αγοράς μετά την παράταση του lockdown
Tο σχέδιο άρσης του lockdown – Κλιμακωτό άνοιγμα καταστημάτων, από τα μικρότερα προς τα μεγαλύτερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος Ουκρανίας: Πώς η κλήση Γουίτκοφ – Ουσάκοφ άνοιξε τον δρόμο για το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ
- Πώς θα επιστρέφονται στην ΑΑΔΕ οι παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι δικλείδες ασφαλείας
- Ο… εμφύλιος του Χάρι Πότερ! Η Warner Bros μηνύει τον Κερέμ της Φενέρ για τους «μαγικούς» πανηγυρισμούς του
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen PLC, ΑΒΑΞ, HelleniQ Energy, Eθνική Τράπεζα