ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) θα γίνει η τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστεί αν θα εκταμιευτεί η υποδόση του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ που εκκρεμεί από την τρίτη αξιολόγηση.
Όπως θυμίζει η νέα ανακοίνωση του ESM το συμβούλιο των διευθυντών ανέβαλε την εξέταση της έκθεσης των Θεσμών για τις αποπληρωμές ληξιπρόθεσμων οφειλών προκειμένου να επιτρέψει περαιτέρω επιβεβαίωση ότι όλες οι απαραίτητες πληρωμές για τα ληξιπρόθεσμα έχουν εκτελεστεί, προκειμένου να δώσει την έγκριση για την εκταμίευση του ποσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρά ΝΔ κατά της κυβέρνησης για το «πάγωμα» της δόσης από τον ESM: «Είναι ανίκανοι…»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ESM: Αναβλήθηκε η εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ-Ανεπαρκής η πρόοδος της ελληνικής κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ απορρίπτει διαμεσολαβήσεις για τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν – Ζητά από τις χώρες να στείλουν πολεμικά πλοία για το «άνοιγμα» των Στενών του Ορμούζ
- Θεοδωρικάκος στο συνέδριο του BHCCI: «Το διμερές εμπόριο είναι στα 5,4 δισ. ευρώ»
- Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.