• Business

    Εριουργία Τρία Άλφα: Ο κορονοϊός έφερε ζημίες το τρίτο τρίμηνο 2020

    • NewsRoom

    Δημήτρης Εφραίμογλου, Πρόεδρος της Εριουργία Τρία Άλφα


    Ζημιές προ φόρων εμφάνισε για το γ’ τρίμηνο του 2020 η εταιρεία Εριουργία Τρία Άλφα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση για τα οικονομικά αποτελέσματα που εξέδωσε.

    Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ωστόσο, η επόμενη χρονιά αναμένεται να κινηθεί ανοδικά σε σχέση με το 2020 και να επανέλθει στα επίπεδα του 2019.

    Όπως αναφέρεται, η Διοίκηση της Εταιρείας παρακολουθεί σε συστηματική βάση τις εξελίξεις και μεριμνά για την εφαρμογή πολιτικών που κρίνονται αναγκαίες και ενδεδειγμένες, προκειμένου να διασφαλισθεί η επιχειρηματική της συνέχεια, η απρόσκοπτη λειτουργία της και ο περιορισμός των αρνητικών συνεπειών στο μικρότερο δυνατό βαθμό.

    Για το λόγο αυτό, ελήφθησαν μια σειρά περιοριστικών μέτρων για την συγκράτηση του λειτουργικού κόστους, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τα μέτρα στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων που λαμβάνει κάθε φορά το ελληνικό κράτος.

    Προοπτικές

    Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν κατά τον χρόνο σύνταξης της παρούσας και με δεδομένο το δεύτερο κύμα της πανδημίας και του έντονου βαθμού αβεβαιότητας, η Διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι οι συνέπειες θα επηρεάσουν την λήξη της τρέχουσας χρήσης όσον αφορά στον κύκλο εργασιών και τα κέρδη της εταιρίας.

    Σύμφωνα, όμως, με τις προβλέψεις η επόμενη χρονιά αναμένεται να κινηθεί ανοδικά σε σχέση με το 2020 και να επανέλθει στα επίπεδα του 2019.

    Διαβάστε ακόμη:

    Αποχωρεί από τον όμιλο της TUI ο Γιώργος Δήμας

    Κέκροψ: Περιορίστηκαν οι ζημίες στο εννεάμηνο 2020

    Sunlight: Επένδυση 105,26 εκατ. ευρώ στην Αθήνα για πιλοτική παραγωγή προϊόντων λιθίου

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ