Business

ERGO: Επίσημο δείπνο αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΜΑ

  • NewsRoom

Δεύτερος από αριστερά, ο κος Κωστής Αλφιέρης μαζί με στελέχη της ERGO


Η ERGO Ασφαλιστική διοργάνωσε επίσημο δείπνο στο χώρο του εστιατορίου «Zonar’s Διόνυσος», στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε ένα χώρο αποκλειστικά για τους προσκεκλημένους της, μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Στόχος της εκδήλωσης, η ενημέρωση για τις ευκαιρίες συνεργασίας της Εταιρείας με τα μέλη του ΣΕΜΑ.

Η εκδήλωση, μετά το καλωσόρισμα του CEO της ERGO Ασφαλιστική, κου Θεόδωρου Κοκκάλα, ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή, ο οποίος, αφού καλωσόρισε με τη σειρά του τα μέλη και τους εκπροσώπους της Εταιρείας, αναφέρθηκε στις δράσεις και πρωτοβουλίες που πρόσφατα έχει αναλάβει το ΔΣ του ΣΕΜΑ.

Σύμφωνα με δήλωση του, «ο Σύνδεσμος των Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) είναι απόλυτα προσηλωμένος στο να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις, ώστε τα μέλη μας να έχουν μια συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, την τεχνολογία και το πώς μπορεί αυτή να συμβάλλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους, αλλά και σε όλα εκείνα τα επαγγελματικά μέσα που συμβάλλουν, ώστε να συνεχίζουν την επαγγελματική τους πορεία σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Στόχος και κύρια επιδίωξη είναι να παρέχουμε την δομή συμμόρφωσης στη νέα ευρωπαϊκή οδηγία και, με χρήση διαφόρων συνεργιών, να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε να συνεχίσουν να αριστεύουν και να πρωταγωνιστούν, καθώς βεβαίως και να χειρίζονται απολύτως αποτελεσματικά τους πλέον σύνθετους
ασφαλιστικούς κινδύνους».

Αριστερά, ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κος Μιχάλης Τζωρτζωρής
Από αριστερά η κα Λουκία Παυλίδου μαζί με τον κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πρόσκληση της Εταιρείας για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ERGO δεν αποτελεί απλά έναν ισχυρό σύμμαχό μας, κυρίως αποτελεί έναν έμπρακτο υποστηρικτή των προσπαθειών μας, καθώς και μια από τις ασφαλιστικές εταιρείες που στάθηκαν κοντά μας από την πρώτη στιγμή. Διαθέτουμε κοινές απόψεις και όραμα για μια μεγαλύτερη και ποιοτικότερη ελληνική ασφαλιστική αγορά. Τους ευχαριστούμε για τη στάση τους, καθώς και την πεποίθηση ότι μπορούμε, συνεργαζόμενοι, να επιτύχουμε περισσότερα, καθώς επίσης εκτιμούμε βαθύτατα την εξαιρετική πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν αυτήν την όμορφη και ζεστή βραδιά για τα μέλη μας».

Δεξιά, Ο CEO της ERGO, κος Θεόδωρος Κοκκάλας
Στιγμιότυπα από τη διάρκεια των ομιλιών

Κατά τη σύντομη εισαγωγή του, ο CEO της ERGO, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, αφού αναφέρθηκε στα σημαντικά πλεονεκτήματα της Εταιρείας, που εξασφαλίζει η διεθνής τεχνογνωσία και η ισχυρή φερεγγυότητα του πολυεθνικού ομίλου, δήλωσε: «Εμείς στην ERGO περάσαμε τη διαδικασία μιας δύσκολης και περίπλοκης συγχώνευσης, αλλά κατορθώσαμε να την ολοκληρώσουμε και μάλιστα στις Γενικές Ασφαλίσεις με επιτυχία, ενώ στον κλάδο ζωής και υγείας έχουμε ακόμα βήματα να κάνουμε. Μια τέτοια διαδικασία, όπως είναι αναμενόμενο, φέρνει εσωστρέφεια, τώρα όμως είμαστε πια έτοιμοι να βγούμε πιο δυναμικά στη δραστηριοποίησή μας στους μεγάλους κινδύνους ενισχύοντας τις σχέσεις μας με τους μεσίτες. Η ERGO Ασφαλιστική διαθέτει και την τεχνογνωσία και τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει ακόμα και μεγάλους κινδύνους. Πρόσφατη έμπρακτη απόδειξη η αποτελεσματική διαχείριση, από μέρους μας, της μεγαλύτερης και μίας από τις πιο περίπλοκες ζημιές στην ιστορία της Ασφάλισης στην Ελλάδα, αυτή της Sunlight».

Στιγμιότυπα από τη διάρκεια των ομιλιών

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης παρουσίασε στα μέλη του ΣΕΜΑ τα κύρια σημεία του ανταγωνιστικού Κανονισμού Πωλήσεων της ERGO, καθώς και τα σύγχρονα εργαλεία πωλήσεων που έχει θέσει η εταιρεία, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, στη διάθεση των Συνεργατών της για την υποστήριξη του καθημερινού τους έργου.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, κ. Στέφανος Στεφανίδης αναφέρθηκε σε πιο τεχνικά θέματα εστιάζοντας στον τρόπο ανάληψης και διαχείρισης κυρίως των μεγάλων κινδύνων, καθώς και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα έμπειρα και ικανά στελέχη της εταιρείας, τα οποία διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνική κατάρτιση και μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη με πελατοκεντρικό πνεύμα. Τέλος, υπογράμμισε ότι η Εταιρεία «διαθέτει γρήγορη, δίκαιη και διαφανή διαδικασία διαχείρισης αποζημιώσεων».

Από αριστερά, ο κος Παναγιώτης Καπάνταης μαζί με τον κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου, Γενικό Διευθυντή της ERGO

Στο δείπνο που ακολούθησε, τα μέλη του ΣΕΜΑ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της ERGO που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, οι Διευθυντές Πωλήσεων κ.κ. Στέλιος Βουγιουκλίδης και Τάσος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων κ. Νίκος Σπυράτος, ο Διευθυντής Αποζημιώσεων κ. Ανδρέας Σούλης, καθώς κι άλλα ανώτερα στελέχη και να ανταλλάξουν απόψεις, τόσο για τη συνεργασία τους με την ERGO, όσο και για άλλα επίκαιρα θέματα της αγοράς.

Από αριστερά, ο κος Θεόδωρος Κοκκάλας μαζί με τον κ. Γιώργο Καραβία
Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, τη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 40.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2018 η ERGO κατέγραψε 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε αντίστοιχο ποσό ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ergo.com.

Από αριστερά, ο κος Χαράλαμπος Μωραΐτης μαζί με τον κ. Στάθη Τσαούση
Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 238 εκατομμύρια ευρώ το 2018 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας «Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω» προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ergohellas.gr

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κος Στάθης Τσαούσης
Ο Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, κος Στέφανος Στεφανίδης


ΣΧΟΛΙΑ