ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγωγή στην Κομισιόν κατά της Apple είχε υποβάλλει ο προγραμματιστής του δημοφιλούς παιχνιδιού «Fortnite», Epic Games.
Στην αγωγή της, η Epic Games ισχυρίζεται ότι η κατασκευάστρια των iPhone, με έδρα την Καλιφόρνια, «δεν έβλαψε απλώς αλλά εξάλειψε εντελώς τον ανταγωνισμό» σχετικά με τη διανομή και τις πληρωμές εφαρμογών στο δημοφιλές App Store, με «μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων περιορισμών του ανταγωνισμού».
Οι δύο εταιρείες έχουν εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη από τον Αύγουστο του 2020, όταν η Apple αφαίρεσε το «Fortnite» από το App Store. Η Epic Games δεν άφησε την κίνηση αυτή χωρίς απάντηση και έβαλε σε εφαρμογή το «Πρόγραμμα Ελευθερίας», που σκοπό είχε να εκβιάσει μια απάντηση της Apple κατά της εταιρίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το κόμμα Κάρυ και οι Ρώσοι, γιατί έχει νεύρα ο θυμωμένος Νίκος, οι φθινοπωρινές κάλπες, μομφή vs Final Four και το πίσω – μπρος του Ερντογάν
- Η Δημοκρατία δεν περίμενε την Μαρία Καρυστιανού
- Fear of the (Red) Dark! Στο… κατακόκκινο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με στόχο την πρόκριση και το 4ο τρόπαιο στην EuroLeague
- Καρυστιανού: Πρεμιέρα με άδεια πλατεία, Κατερίνα Μουτσάτου, Μίκη Θεοδωράκη, Μπιθικώτση και… Κοργιαλά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.