• Business

    Entersoft: Πράσινο φως για εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά

    • NewsRoom
    Αντώνης Κοτζαμανίδης, Entersoft

    Αντώνης Κοτζαμανίδης, Entersoft


    Το Χρηματιστήριο Αθηνών αφού διαπίστωσε την καταρχήν εκπλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων εισαγωγής, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Κύρια Αγορά του ΧΑ του συνόλου των 5.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Entersoft.

    Το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων για την εισαγωγή των μετόχων στην Κυρία Αγορά και την διαγραφή από την ΕΝ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    Η εταιρεία ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ), κατά τη συνεδρίαση της 18/2/2020, αφού διαπίστωσε την καταρχήν συνδρομή των σχετικών προϋποθέσεων εισαγωγής, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Κύρια Αγορά του ΧΑ του συνόλου των 5.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, υπό την αίρεση της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου Εισαγωγής από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, της επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των νέων μετοχών σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα θα γνωστοποιηθούν από την εταιρεία και της επίτευξης επαρκούς διασποράς των μετοχών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του ΧΑ.

    Το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων για την εισαγωγή των μετόχων στην Κυρία Αγορά και την διαγράφη από την ΕΝ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.



    ΣΧΟΛΙΑ