• Ενέργεια

    Οργώνει την Ελλάδα το κινητό κατάστημα της ELPEDISON

    • NewsRoom
    Elpedison

    Michel Piguet – Διευθύνων Σύμβουλος Elpedison


    Ένα «κινούμενο κατάστημα», με στόχο την παροχή πληροφόρησης προς τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, δημιούργησε η ELPEDISON.

    Πρόκειται για το ELPEDISON Mobile Energy Shop, το οποίο θα επισκεφθεί διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

    Οι επισκέπτες του ELPEDISON Mobile Energy Shop θα μπορούν επίσης να δουν διαδραστικές εφαρμογές, όπως να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ρεύματος του κινούμενου καταστήματος ELPEDISON, μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα. Εφόσον γίνουν πελάτες, θα συμμετέχουν αυτόματα στο Διαγωνισμό ELPEDISON, που θα κληρώσει σημαντικό αριθμό δώρων ενέργειας και τεχνολογίας, στις 5 Φεβρουαρίου2018. (www.elpedison.gr/bigcontest/diplasas.html).

    Τον Δεκέμβριο, το ELPEDISON Mobile Energy Shop θα βρεθεί στο Βόλο (Παραλία Πανεπιστημίου), στην Καρδίτσα (κεντρική πλατεία), στη Λάρισα (Πλατεία Δημαρχείου) και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος, άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου), παραμένοντας 6 ημέρες σε κάθε πόλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τον Ιανουάριο με υψηλότερο τίμημα ο πλειστηριασμός του Αίολος Κεντέρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. Παπακοσμάς (P&G): «Σε τέσσερεις αλυσίδες το 85% του τζίρου των σούπερ μάρκετ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι «τρεις δρόμοι» των τραπεζών για να μειώσουν τα «κόκκινα δάνεια»



    ΣΧΟΛΙΑ