ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόφασή της η HELLENiQ ENERGY παρατείνει έως τις 15 Νοεμβρίου την έκπτωση (6 λεπτά προ ΦΠΑ ή 7,5 λεπτά με ΦΠΑ, ανά λίτρο) στις εταιρίες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ.
Υπενθυμίζεται πως η έκπτωση από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ (δεν πρέπει να συγχέεται με την επιδότηση της κυβέρνησης για το πετρέλαιο θέρμανσης) αναμενόταν να λήξει την 1η Νοεμβρίου.
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η HELLENiQ ENERGY, παραμένει σε ισχύ έως τις 21 Νοεμβρίου η επιπλέον έκπτωση 5% από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, επί της τρέχουσας τιμής. Για ολόκληρη τη σεζόν ισχύουν και οι 12 άτοκες δόσεις για πιστωτικές κάρτες όλων των ελληνικών τραπεζών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιδηρόδρομος: Από τις αλλεπάλληλες ακινητοποιήσεις αμαξοστοιχιών και τις βλάβες, στις ράγες του εκσυγχρονισμού
- Ο… αυτόκλητος «mister 550.000 ευρώ», οι νέες business των εργολάβων, οι άσχετοι Τσέχοι που «χτυπούν» την Aegean, η «καρφάρα» του Κ.Μ. και όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό Μέγαρο
- «Πράσινο» στο πρώτο θέρετρο ιστιοπλοϊκού τουρισμού στο Ιόνιο – Οι λεπτομέρειες του Project Anemos
- Βάσεις 2025: Ποιες σχολές εκτοξεύτηκαν, ποιες έμειναν στάσιμες και τα τμήματα με άδεια αμφιθέατρα
