ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θέλησε σήμερα να καθησυχάσει τις ανησυχίες των Γάλλων έναντι των πιθανολογούμενων διακοπών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος κατά τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Κάνοντας λόγο για ανόητα σενάρια φόβου και διαβεβαιώνοντας ότι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες θα πράξουν ότι χρειάζεται για να μην υπάρξουν διαταραχές στη ροή του ηλεκτρικού ρεύματος προς τα νοικοκυριά, ο Γάλλος πρόεδρος, σε δηλώσεις του από τα Τίρανα της Αλβανίας, ανέφερε πως είναι φυσικό μία κυβέρνηση να προετοιμάζεται ακόμη και για τα πλέον ακραία ενδεχόμενα που βεβαίως δεν είναι πιθανό να συμβούν.
Διαβάστε επίσης:
Β. Μακεδονία: «Κοντά» στην επαναλειτουργία του πετρελαιαγωγού Θεσσαλονίκης-Σκοπίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα